Servind

VCHD Cargo zvyšuje efektivitu pohybu na rampách

VCHD Cargo zvyšuje efektivitu pohybu na rampách

Přepravní společnost VCHD Cargo do svých služeb nově nasadila manipulátor výměnných nástaveb Kamag. Vozidlo určené pro manipulaci s výměnnými nástavbami uvnitř logistických areálů se vyznačuje mimořádnou obratností a uživatelským komfortem pro řidiče. Na nakládce a vykládce šetří čas i pohonné hmoty.

Kamag Wiesel WBH25 je určený pro snadné převážení výměnných nástaveb v prostorech venkovních areálů skladových či výrobních prostor. Jeho hydrostatický pohon je zkonstruován pro neustálé popojíždění vpřed a vzad a vozidlo díky němu dokáže snadno a bezpečně zajíždět pod výměnné nástavby a přemísťovat je buď k rampám pro naložení či na odstavnou plochu.

Vozidlo se vyznačuje dobrou ergonomií, spolehlivostí a vysokou úrovní komfortu kabiny. Všechny základní funkce pro manipulaci s výměnnými nástavbami může řidič ovládat jedním prstem.

Kamag má robustní podvozek a předsazenou kabinu. Velké čelní sklo umožňuje řidiči dobrý výhled, velkou přesnost při nabírání a odstavování výměnných nástaveb a také nižší riziko poškození opěrných nohou výměnných nástaveb. To z něj činí mimořádně obratného, bezpečného a ekonomického pomocníka v logistických a výrobních provozech.

„Vozidlo Kamag jsme začali používat pro manipulaci s výměnnými nástavbami v rámci provozu našeho zákazníka – poskytovatele balíkových přeprav – a zkušenosti s ním jsou velmi pozitivní. zvýšila se efektivita manipulace s výměnnými nástavbami a snížil čas nutný k jejich přistavení či odstavení od rampy. Protože je možné výměnné nástavby používat i jako dočasný mezisklad, našemu zákazníkovi to umožňuje ještě lepší plánování a využití nakládkových ramp,“ uvádí Ing. Petr Kozel, CEO a předseda představenstva VCHD Cargo.

Datum zveřejnění

07.12.2022

Zdroj informací

VCHD Cargo

Foto VCHD Cargo

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2597 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál