Servind

Shell otevřel dvě čerpací stanice na D35

Shell otevřel dvě čerpací stanice na D35

Společnost Shell Czech Republic rozšířila sít svých čerpacích stanic v České republice o dvě nové provozovny. Obě se nacházejí v nově otevřeném úseku dálnice D35 Časy – Ostrov na 150. kilometru, u obce Dolní Roveň na Pardubicku.

Společnost Shell Czech Republic v roce 2020 uspěla ve výběrovém řízení Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD) na uzavření smlouvy o nájmu za účelem výstavby a provozování čerpacích stanic na plánovaných odpočívkách na dálnici D35.

Výstavba obou čerpacích stanic byla zahájena v srpnu letošního roku a včetně kolaudace byla ukončena po pouhých dvaceti týdnech. Nové čerpací stanice splňují nejpřísnější standardy společnosti Shell. To znamená, že si zde mohou motoristé zakoupit kvalitní paliva řady Shell V-Power i Shell FuelSave a na každém výdejním místě mají k dispozici stojan s AdBlue pro osobní i pro nákladní automobily. Samozřejmostí je široká nabídka kávy a občerstvení v rámci nejmodernějšího konceptu kaváren Shell Café. V průběhu roku 2023 přibude na obou stanicích rovněž infrastruktura pro nabíjení elektromobilů – celkem čtyři nabíjecí stání s výkonem 180 kW.

Společnost Shell dlouhodobě usiluje o prosazování nových trendů, což se týká i využívání pokrokových technologií. V případě nových čerpacích stanic Shell u obce Dolní Roveň se tento přístup aplikoval při výrobě většiny interiérových světel, která byla vytištěna pomocí 3D tiskáren.

Datum zveřejnění

3.1.2022

Zdroj informací

Shell

Foto: Shell

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.251 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál