Servind

Yutong úspěšný při mistrovství světa

Yutong úspěšný při mistrovství světa

Výrobce elektrických autobusů společnost Yutong Bus získala uznání od předního poskytovatele dopravních služeb v Kataru, společnosti Mowasalat, za poskytnutí spolehlivých a bezpečných bezemisních dopravních služeb fanouškům během největšího fotbalového turnaje na světě.  Po dobu 29 dní a nocí zajišťovalo 888 autobusů s elektrickým pohonem a 126 zaměstnanců společnosti Yutong nepřetržitou kyvadlovou dopravu více než 2,6 milionu cestujících, přičemž celkový počet ujetých kilometrů přesáhl 3 miliony.

Završil se tak úspěšný rok 2022 pro společnost Yutong, která je s 11 966 dodanými vozidly nyní nejprodávanější značkou autobusů poháněných novými energiemi na světě. Dodává autobusy plně akumulátorové, hybridní a na vodíkové palivové články do 152 zemí a teritorií, přičemž jejích 170 000 autobusů přispělo ke snížení uhlíkové stopy o více než 23 milionů tun po celém světě.

V roce 2022 získala společnost Yutong rozsáhlé objednávky v Kazachstánu na 150 kusů městských autobusů 6116HG, které jsou vybaveny nejmodernějším systémem vytápění, aby odolaly extrémně chladným povětrnostním podmínkám, v Mexiku na 160 čistě elektrických autobusů a ve Velké Británii na 161 čistě elektrických autobusů, které splnily vysoký standard evropského trhu.

Bezkonkurenční prodejní výsledky společnosti Yutong jsou důsledkem jejího dlouhodobého zaměření na technologické inovace. Elektrický městský autobus E11 má velkou kapacitu pro cestující, která je zajištěna inteligentními bezpečnostními systémy. Modely Yutong E7 a E9 jsou flexibilní odpovědí na dojíždění ve městech s kompaktní konstrukcí, která umožňuje lepší manévrovatelnost. Špičkové elektrické autobusy Yutong T12E a T13E jsou vybaveny akumulátory s dlouhou životností a robustní ochranou, které maximalizují pohodlí a spolehlivost při cestách na dlouhé vzdálenosti.

Společnost Yutong také zvýšila laťku bezpečnostního systému elektrických autobusů tím, že vyvinula patentovanou technologii YESS, která poskytuje pětistupňové ochranné řešení zahrnující ochranu celého vozidla proti nárazu, dusíkový protipožární systém pro baterii, tepelný štít akumulátoru, ochranu komponent vozidla a nepřetržité monitorování akumulátoru, čímž výrazně zvyšuje úroveň bezpečnosti, kapacitu za každého počasí a přizpůsobivost elektrických autobusů na silnicích.

Datum zveřejnění

10.1.2022

Zdroj informací

Yutong

Foto: Yutong

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2318 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál