Servind

Označovací páska Tesa 60760

Označovací páska Tesa 60760

Značkovací, výstražné a protiskluzové pásky představují užitečný nástroj pro strukturování pracovišť a zvyšují jejich bezpečnost. Pestrobarevné pásky Tesa jsou dobře viditelné, takže s nimi efektivně a snadno označíte rizikové oblasti. Zároveň slouží jako varovný prvek, který perfektně doplňuje 5S.

Mezi výhody produktů patří:

- široká škála řešení i pro ty nejnáročnější aplikace,

- léty prověřená konzistentní kvalita, na kterou se můžete spolehnout,

- tým zákaznického servisu vyškolený zkušenými a kvalifikovanými techniky.

Pro trvalé označení a výstražné aplikace potřebujete vysoce viditelné a mechanicky odolné pásky. Různé barvy usnadňují pochopení významu. Některé předměty, například hasicí přístroje nebo stanice první pomoci, vyžadují výrazné označení. Označení oblastí za účelem zajištění bezpečného pracovního prostředí vyžadují také různé zákony, směrnice a certifikace.

Značkovací páska Tesa 60760 je vhodná například pro dočasné a nenáročné označení mobilních a stacionárních objektů. Páska je na odolném PVC nosiči a je snadné ji ručně odtrhnout. Má dobrou přilnavost k různým typům povrchů.

S objednávkami se obracejte na obchodního zástupce společnosti Servind nebo její zákaznická centra v Tuchoměřicích u Prahy a v Brně.

Datum zveřejnění

18.1.2023

Zdroj informací

Servind

Foto: Servind

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2018 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál