Servind

Novinky v systému AUTiX

Novinky v systému AUTiX

Modulový online systém AUTiX BMS české společnosti ATX development nabízí jednoduché a velmi efektivní řízení pro velké i pro malé firmy včetně e-commerce. Moderní business management systém (odtud BMS) není potřeba složitě instalovat do firemních počítačů, ale jedná se o sofistikovaný, samozřejmě patřičně chráněný online nástroj, do něhož můžete mít přístup z jakéhokoliv počítače. Tento systém má mnoho funkcí a je možné ho rozšiřovat prostřednictvím modulů, které nabízejí takové funkce, jaké firma skutečně potřebuje a pracuje s daty v reálném čase. Veškeré firemní procesy se tak dají snadno automatizovat. Ovládání je velmi snadné, nejsou potřeba náročná ani drahá školení.

Systém AUTiX BMS nabízí širokou škálu modulů. V systému naleznete modul pro řízení objednávek i zakázek. Modul zaměřený na personalistiku umožní mít přehled o docházce zaměstnanců, jejich evidenci, zaznamenávat dovolené i přestávky. Modul pro fakturační úkony zajistí i správu dokumentů, od přijatých faktur až po evidenční listy a výrazně sníží papírovou administrativu firmy. AUTiX je propojen s účetním modulem ABRA Flexi a ve spolupráci se společností  E-Consulting jsou veškeré účetní úkony jsou zautomatizované, vše je v elektronické podobě včetně archivace dokumentů.

Systém AUTiX se neustále rozšiřuje o nové funkcionality. Naposledy spustil funkci DOCHÁZKA. Jde o komplexní funkci, která eliminuje využívání papírových žádanek, nabízí přehledné zobrazení dat i pohodlný export. Usnadní práci každému zaměstnanci ve společnosti.

Na podzim byl systém AUTiX BMS zařazen mezi top produkty v oblasti Informačních systémů v rámci akce Pozoruhodný produkt 2023, kterou pořádá magazín BusinessIT. Cílem této akce je představit uživatelům ty nejzajímavější produkty z oblasti informačních technologií.

V loňském roce provozovatelé systému usilovně pracovali na tom, aby AUTiX obržel certifikaci od společnosti Ford Motor Company. Nyní je proces certifikace téměř u konce, a my máme obrovskou radost, že se nám to podařilo.

V posledních měsících se tým IT specialistů rozrostl, což umožňuje rychleji implementovat nové funkce a doplňky a zároveň pružněji reagovat na požadavky uživatelů AUTiXu.

Datum zveřejnění

1.2.2023

Zdroj informací

AUTiX

Foto: AUTiX

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3002 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál