Servind

Zetor rozšiřuje modelovou řadu Compax

Zetor rozšiřuje modelovou řadu Compax

Výrobce zemědělské techniky Zetor Tractors rozšiřuje svoji nabídku v modelové řadě Compax. Zákazníci si nově budou moci vybrat ze šesti modelů o výkonu 18 až 37 k. Jedná se o univerzální a kompaktní stroje s jednoduchým ovládáním a robustní konstrukcí, která zaručuje vysokou spolehlivost.

Nové traktory je již nyní možné objednávat u autorizovaných prodejců značky Zetor.

Modelová řada Compax byla představena v roce 2020 a rozšířila nabídku značky Zetor v nižším výkonnostním segmentu kompaktních traktorů. Zákazníci si je rychle oblíbili díky nízkým provozním nákladům, dostatečnému výkonu a širokému využití především při letní a zimní údržbě obcí, sportovišť nebo firemních areálů. Perfektně se hodí také pro práci v zahradnictví.

Nové modely se vyrábějí ve spolupráci se společností VST Tillers Tractors. Kooperace mezi oběma výrobci trvá již třetím rokem. Jejím prvním výsledkem je nový traktor vyvinutý speciálně pro indický trh, který byl slavnostně představený vloni na podzim na veletrhu CII Agro Tech India 2022 v indickém Chandigarhu.

„Nové Compaxy byly poprvé k vidění na mezinárodní zemědělské výstavě AGROmashEXPO v Maďarsku a v následujících měsících se je chystáme představit na dalších výstavách v Česku i v zahraničí. K prvním zákazníkům zamíří nové traktory v nejbližších týdnech,“ uvedl ředitel Úseku prodeje a marketingu společnosti Zetor Tractors Petr Konštacký.

Datum zveřejnění

2.2.2023

Zdroj informací

Zetor Tractors

Foto: Zetor Tractors

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2286 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál