Servind

Goodyear uvádí pneumatiky EfficientGrip Compact 2

Goodyear uvádí pneumatiky EfficientGrip Compact 2

Společnost Goodyear uvádí na trh pneumatiky EfficientGrip Compact 2, které byly navrženy s cílem optimalizace užitných vlastností kompaktních osobních vozidel. Obohacuje jimi svou nabídku v segmentu pneumatik pro malé osobní vozy.

Pneumatiky EfficientGrip Compact 2 jsou součástí oceňované rodiny pneumatik EfficientGrip, která zahrnuje pneumatiky EfficientGrip Performance 2, EfficientGrip 2 SUV a EfficientGrip Cargo 2. Současně doplňují rozsáhlou nabídku pneumatik značky Goodyear v rozměrech 14“ a 15“. Prémiové letní pneumatiky využívá 34 % trhu kompaktních vozidel .

Díky široké škále dostupných rozměrů jsou pneumatiky EfficientGrip Compact 2 určeny pro více než 75 % současného trhu kompaktních vozů.

Mezi nová zlepšení patří technologie Dry Stability, která maximalizuje kontaktní plochu pneumatik a zlepšuje tak jejich užitné vlastnosti díky zdokonalení dezénu v oblasti ramen.

Technologie Goodyear Wet Grip zase zajišťuje optimální přilnavost na mokru díky velkému počtu záběrových hran, které rozptylují vodu na povrchu vozovky. Příčné drážky procházející napříč běhounem odvádějí vodu ze styčné plochy a zlepšují tak celkovou přilnavost na mokru.

Sonia Leneveu, ředitelka marketingu osobních pneumatik značky Goodyear v Evropě, uvedla: „Pneumatiky EfficientGrip Compact 2 přinášejí do naší řady pneumatik pro kompaktní vozy vyšší výkonnost. Je to pro celý automobilový průmysl stále velmi významný segment trhu a díky nový pneumatikám pro něj aktuálně máme nejlepší produktovou řadu v celé naší historii. Oceňovaná řada pneumatik EfficientGrip společnosti Goodyear se stále rozšiřuje a nyní pokrývá ještě větší podíl automobilového trhu než kdykoli dříve.“

Datum zveřejnění

16.2.2023

Zdroj informací

Goodyear

Foto: Goodyear

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2491 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál