Servind

Galavečer AutoBest se uskuteční 11. května v Rotterdamu

Galavečer AutoBest se uskuteční 11. května v Rotterdamu

V návaznosti na tradici výběru přelomových míst pro konání slavnostního předávání cen AutoBest Gala Awards bude letošní významná automobilová událost uspořádána v centru Rotterdamu na prestižním historickém prostoru. Budova Grote of Sint-Laurenskerk byla postavena v letech 1449 až 1525 jako první celokamenná budova ve městě. V současnosti je jediným pozůstatkem středověkého města Rotterdam, zničeného německým bombardováním v roce 1940 už po kapitulaci země.

Je to poprvé, kdy se slavnostní předávání cen AutoBest pořádá v katedrále, a AutoBest tak zkoumá nový architektonický výraz. Důkazem vytrvalosti a stability je místo zvolené pro předávání Oscarů automobilového průmyslu, které odpovídá hodnotám a poslání společnosti AutoBest jakožto spolehlivého hlasu evropského spotřebitele pro oblast automobilového průmyslu.

V Nizozemsku sídlí 5300 automobilových společností, které dohromady generují roční obrat přes 50 miliard eur. Elektromobily se v Nizozemsku staly velkým úspěchem - v roce 2019 se tato země zařadila na druhé místo v Evropě po Norsku pokud jde o podíl na trhu nově registrovaných osobních elektromobilů.

Dan Vardie, zakladatel a předseda organizace AutoBest, uvedl: „Galavečer AutoBest se těší velké oblibě. V souladu s naší tradicí AutoBest připravuje každý rok v nové zemi z 32 zastoupených evropských států. Jsme velmi rádi, že poprvé v Nizozemsku budeme mít pro naše VIP hosty několik neuvěřitelných překvapení. Místo konání akce v Rotterdamu je dominantou města i země. Je to pro nás poprvé a přehlídka Gala se stane dalším milníkem v naší historii! Zcela nové pojetí našeho desetiletého Gala je nejvýznamnější události nezávislých motoristických médií v Evropě a na světě!“

V rámci Gala Awards bude předáno nejvyšší evropské ocenění, Best Buy Car of Europe 2023, společnosti Renault, za model Renault Austral.

Dalšími cenami, které budou během slavnostního ceremoniálu uděleny, jsou:

CompanyBest 2023: Dacia

EcoBest 2023: Hyundai Ioniq 6

ManBest 2023 Síň slávy: Artur Martins, Global Brand & CX Division, CBO & CXO společnosti Kia

DesignBest 2023 Síň slávy: Jean-Pierre Ploué, ředitel designu společnosti Stellantis

SmartBest 2023: Renault Automotive OS Android s vestavěnými službami Google

SafetyBest 2023: Systém Lidar společnosti Valeo

SportBest 2023: Jutta Kleinschmidt

Vstup na akci je na základě pozvánek. Slavnostní předávání cen AutoBest 2023 bude živě přenášeno na webových stránkách AutoBest (www.autobest.org), na Facebooku a na kanálu AutoBest na YouTube.

Datum zveřejnění

27.3.2023

Zdroj informací

AutoBest

Foto: AutoBest

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.237 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál