Servind

Ocenění pro stírací lišty Valeo Everguard

Ocenění pro stírací lišty Valeo Everguard

Společnost Valeo obdržela od francouzského národního úřadu pro bezpečnost silničního provozu Sécurité routière cenu za inovaci v kategorii Infrastruktura a vylepšení vozidel za silikonové stírací lišty Everguard™.

President společnosti Valeo Service Eric Schuler a president společnosti Valeo Visibility Maurizio Martinelli uvedli: „Jsme velmi poctěni tímto oceněním, které je uznáním snahy společnosti Valeo poskytovat chytřejší, bezpečnější a ekologičtější technologie. Stěrače jsou základním bezpečnostním prvkem každého vozidla. Za špatného počasí pomáhají zlepšit viditelnost tím, že odstraňují déšť, sníh, prach a led. Mnoho nehod souvisí s nepříznivými povětrnostními podmínkami. Díky systému Everguard™ společnost Valeo přispěje k bezpečnosti účastníků silničního provozu tím, že nabídne výrazné zlepšení viditelnosti, odolnosti a pohybu.“

Silikonové stírací lišty Everguard™ nabízejí novou škálu výkonů:

- Pokročilá pryžová silikonová technologie nanáší na čelní sklo hydrofobní vrstvu chránící před deštěm. Po pěti minutách provozu za sucha (při nízké rychlosti) se hydrofobní vrstva aktivuje. Výsledkem je, že čelní sklo již není pokryto řekou rušivých dešťových kapek, ale sférickými kapkami vody ve tvaru kuliček, které stěrače snadno odstraní nebo je jednoduše odstraní proudící vzduch při jízdě rychlostí nad 50 km/hod.

- Druhým průlomem je, že silikonový materiál je mimořádně odolný vůči teplu, chladu, ozónu a UV záření, což jsou hlavní příčiny poškození pryže. Díky tomu stírací lišty Valeo Everguard™ vydrží dvakrát déle než standardní lišty a v extrémních podmínkách nepraskají ani se nedeformují.

- Silikonové stírací lišty fungují mnohem plynuleji a příjemněji než klasické stírací lišty. Díky velké pružnosti materiálu a speciálnímu gumovému profilu od společnosti Valeo kloužou stírací lišty Everguard™ po čelním skle snadno a tiše.

Silikonové stírací lišty Everguard™ společnosti Valeo byly uvedeny na evropský trh v září 2022 a nyní jsou k dostání ve většině platforem elektronických obchodů.

Datum zveřejnění

3.4.2023

Zdroj informací

Valeo

Foto: Valeo

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2532 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál