Servind

Citroën předvedl elektrifikovaná auta

Citroën předvedl elektrifikovaná auta

Citroën úspěšně reprezentoval své vozy na Automotive Day v Praze. Jednodenní výstava v prostorách ČVUT byla významným setkáním pro studenty a akademické pracovníky ČVUT a VŠCHT i další profesionály v automobilovém průmyslu. Citroën zde měl příležitost prezentovat své nejnovější technologie a vozy, které vynikají svým inovativním designem a ekologickým přístupem.

Hlavním cílem výstavy bylo seznámit studenty a akademické pracovníky s automobilovým průmyslem u nás, firmami, které v této oblasti působí a popularizovat elektromobilitu, robotizaci a AI mezi studenty.

Jedním z hlavních témat Automotive Day byla elektromobilita. Citroën v této oblasti předvedl letošní novinku ë-C4 X, vrcholný model značky C5 X s hybridním pohonem, hatchback ë-C4, SUV C5 Aircross a Berlingo v elektricky poháněné verzi. S vozy se uskutečnilo mnoho testovacích jízd.

Citroën také demonstroval svou schopnost nabíjet elektromobily pomocí různých typů nabíjecích stanic a ukázal, že je plně připraven na rostoucí poptávku po elektromobilech a dokáže poskytnout zákazníkům všechny potřebné služby.

Datum zveřejnění

14.4.2023

Zdroj informací

Citroën

Foto: Citroën

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2671 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál