Servind

Vstupenky do kempu na VW Bus Festival 2023 vyprodány

Vstupenky do kempu na VW Bus Festival 2023 vyprodány

Volkswagen Užitkové vozy očekává na akci VW Bus Festival 2023 v Hannoveru více než 6000 vozů Bulli. Na vyhrazených festivalových parkovištích bude ve dnech 23. až 25. června 2023 nocovat 13 000 lidí. Vstupenky na kempovací místa v celém festivalovém areálu jsou tak již vyprodány.

Po celý víkend očekávají organizátoři dalších 50 000 jednodenních návštěvníků. Jednodenní vstupenky lze i nadále pořídit v oficiálním on-line shopu na www.vw-bus-festival-2023.de za cenu od 10 eur na den pro dospělé osoby. Děti a mládež budou mít vstup na festival za pět eur.

V plánovaných expozicích bude prezentováno přibližně 130 výjimečných historických i aktuálních vozidel značky Volkswagen Užitkové vozy. Mimořádné vozy VW Bus spolu s jejich majiteli budou oceňovány na pódiu s plochou 1000 m2. Řidiči vozů VW Bus, kteří se zaregistrovali na festival, se mohou na oficiálních webových stránkách festivalu přihlásit do soutěže „Show & Shine“ a ke spanilé jízdě, která se uskuteční v pátek odpoledne na trase od výrobního závodu značky Volkswagen Užitkové vozy do místa konání festivalu.

Festivalovou atmosféru v průběhu tří dnů vytvoří řada mezinárodních hudebníků. V několika pavilonech bude představena historie modelové řady VW Bus od legendárního vozu Plattenwagen vyrobeného zaměstnanci Volkswagenu pro přepravu materiálu v rámci výrobního závodu Wolfsburg přes všechny generace modelu VW Bus až po autonomní ID. Buzz, který poskytuje výhled na budoucnost mobility v městských oblastech. Aktuální modely T6.1, Multivan a elektrický ID. Buzz mají potenciál stát se klasickými automobily a jsou opravdovými členy rodiny VW Bus.

Ceny vstupenek na VW Bus Festival 2023

On-line shop s jednodenními vstupenkami zůstává otevřený a zájemci mohou stále získat vstupenky za zvýhodněnou zaváděcí cenu. Jednodenní vstupenky na VW Bus Festival jsou k dispozici pouze on-line na oficiálních webových stránkách festivalu na adrese www.vw-bus-festival-2023.de.

Pátek, 23. června 2023 - Dospělé osoby 10 eur, děti/mládež 5 eur

Sobota, 24. června 2023 - Dospělé osoby 15 eur, děti/mládež 5 eur

Neděle, 25. června 2023 - Dospělé osoby 10 eur, děti/mládež 5 eur

Děti mladší 6 let mají po všechny dny vstup zdarma.

Datum zveřejnění

2.5.2023

Zdroj informací

VW užitkové vozy

Foto: VW užitkové vozy

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2511 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál