Servind

Eurowag poprvé na veletrh transport logistic

Eurowag poprvé na veletrh transport logistic

Poskytovatel integrovaných řešení v oblasti silniční dopravy v Evropě společnost Eurowag se poprvé zúčastní světového veletrhu zaměřeného na logistiku, mobilitu, IT a management dodavatelského řetězce. Akce s názvem transport logistic se koná v Mnichově od 9. do 12. května.

Eurowag bude na veletrhu sdílet stánek se společnostmi Sygic a JITpay, s níž uzavřel strategické partnerství na podzim loňského roku. JITpay je německý poskytovatel platebních služeb, který se specializuje na oblast logistiky. Eurowag a JITpay v Mnichově představí komplexní nabídku služeb pro dopravce a logistické firmy - kromě platebních služeb například i palivové karty i řešení pro evropské mýtné platby a telematiku EVA.

Pro Eurowag je Německo novým klíčovým trhem. Firma zde otevřela pobočku v Kolíně nad Rýnem, postavila silný obchodní tým a hodlá na německém trhu brzy spustit digitální podporu.

Veletrhu transport logistic se zúčastní také Sygic, dceřiná společnost Eurowagu, jež se zabývá vývojem navigačních systémů pro mobilní zařízení.

Stánek Eurowag, Sygic a JITpay na veletrhu transport logistic najdete v hale A5. Veletrh se koná v Mnichově na Trade Fair Center Messe od 9. do 12. května 2023.

Datum zveřejnění

4.5.2023

Zdroj informací

Eurowag

Foto: Eurowag

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2341 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál