Servind

Direct auto koupilo dealerství v Příbrami

Direct auto koupilo dealerství v Příbrami

V roce 2021 Direct vstoupil do světa autoslužeb koupí servisů Autotrio a NH Car v Praze a K.E.I. Group v Brně. Vzniklo tak Direct auto. Teď k nim přibyl další – Autoprofi v Příbrami. Zatímco stávající dealerství pokrývají hlavně značky z koncernu VW a Fiat, příbramské Autoprofi do nabídky přináší Mazdu, Mitsubishi a MG. Na Direct auto by měla nová pobočka rebrandovat v příštích měsících. Současně s tím začne nabízet i stejné služby jako ostatní pobočky Direct auta.

Direct auto se díky nové provozovně v Příbrami stává autorizovaným prodejcem osmi značek a je autorizováno pro servis 10 značek. V roce 2023 plánuje prodat přes 7000 nových a ojetých vozů a přesáhnout obrat 4 miliardy korun.

„Za poslední dva roky jsme ušli velký kus cesty. Přibližujeme se klientům nejen geograficky, ale také rozšiřováním záběru o nové značky. V tomto trendu chceme pokračovat, abychom lidem byli co nejblíže v každém kraji,“ říká Martin Frko, který je za rozvoj Direct auto zodpovědný.

Autoservisy a autoslužby pod hlavičkou Direct auto jsou zaměřené na to, aby klientům poskytly ten nejlepší zážitek. „Segment autoslužeb nabízí mnoho prostoru pro zlepšení, a to jak v oblasti digitalizace, tak dostupnosti a rychlosti poskytování služeb. Cílem tak není postavit další autoservisy v řadě, ale vytvořit výjimečné místo, kam budete jezdit rádi a rádi své auto svěříte do našich rukou,“ doplňuje Frko.

Prodej a servis v Direct autu je od dubna jednodušší a pohodlnější díky novým webovým stránkám, které sdružují služby všech poboček na jednom místě s možností objednat se na servisní prohlídku auta online včetně získání náhradního vozu, v případě klientů Direct pojišťovny zdarma. Své staré auto mohou klienti nechat online nacenit a vyměnit za nové. Na výběr mají až 400 aut na jednom místě.

„Služby chceme našim zákazníkům přinášet v maximální kvalitě, s maximální rychlostí a s motivovaným a výjimečným týmem. Naším cílem je dostupnost a široký rozsah služeb, proto se musíme dále rozvíjet jak do regionů, tak i značek,“ dodává jednatel Direct auta Petr Lehký.

Direct family je skupina firem, která zahrnuje Direct pojišťovnu, Fidoo, Direct auto a Birne. Celá skupina má obrat ve výši více než 5 miliard korun a obsluhuje 450 000 zákazníků. Skupinu vlastní VIGO Investments v čele s Pavlem Řehákem.

Datum zveřejnění

17.5.2023

Zdroj informací

Direct auto

Foto: Autoprofi

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1867 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál