Servind

ID. Buzz Cargo vstupuje do služeb Coca-Coly

ID. Buzz Cargo vstupuje do služeb Coca-Coly

Volkswagen Užitkové vozy dodal společnosti Coca-Cola HBC elektricky poháněný servisní vůz ID. Buzz Cargo. České zastoupení tak rozšiřuje svůj vozový park o další elektromobil. Nový ID. Buzz Cargo absolvuje ve službách servisního oddělení společnosti Coca-Cola HBC nejprve půlroční zkušební provoz na českých i slovenských silnicích.

Užitkový vůz Volkswagen ID. Buzz Cargo v barvách firmy Coca-Cola je vybaven servisní vestavbou, protože bude zajišťovat spolehlivou mobilitu a perfektní zázemí technikům společnosti Coca-Cola HBC, kteří se starají o více než 60 000 ledniček, výdejních automatů, post mixů a kávovarů po celé ČR a na Slovensku.

Základem konstrukce modelu ID. Buzz Cargo je modulární platforma pro elektricky poháněné vozy MEB. V nákladovém prostoru o objemu 3,9 m3 je místo pro dvě europalety, které lze uložit i napříč mezi podběhy kol. Nákladový prostor má v úrovni podlahy maximální délku 2,20 m a šířku 1,73 m. Nejvyšší užitečná hmotnost užitkové verze činí 650 kg. Pod podlahou je akumulátor s využitelnou kapacitou 77 kWh (celková je 82 kWh). Z ní je napájen vzadu uložený elektromotor, který poskytuje nejvyšší výkon až 150 kW (204 k) a maximální točivý moment 310 N.m. ID. Buzz Cargo spotřebuje 20,4 kWh na 100 km a na jedno nabití ujede až 425 km.

Datum zveřejnění

22.5.2023

Zdroj informací

Volkswagen

Foto: Volkswagen

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2373 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál