Servind

ElektroFest 2023

ElektroFest 2023

ElektroFest nabídne sraz a představení elektromobilů, vystoupení a koncert, závod elektrokoloběžek a kol, předváděcí jízdy vybraných aut s elektrickým pohonem, panelovou diskusi se známými osobnostmi a další.

V pátek a sobotu bude doprovázet ElektroFest 2. ročník rallye JSC hydraulika EcoRace pro majitelé elektromobilů. V pátek večer začíná závod pro účastníky v kategorii Sharp a v sobotu budou závodit obě kategorie Fun a Sharp. Tentokrát v komornějším pojetí bude ElektroFest primárně pro majitele elektromobilů s hlavním kulturním programem v sobotu 10. 6. odpoledne u Kulturního domu Máj. Ve stejný den bude paralelně na Masarykově náměstí probíhat akce Pelhřimov - město rekordů.

Zkušební jízdy

Zajímají vás elektroauta? Chcete si do nějakého sednout, svézt se a třeba dokonce ho zkusit řídit? Festival chce inspirovat širokou veřejnost. Nechce ukazovat jen zaparkovaná auta, ale chceme dopřát i požitek z jízdy. Zarezervovat si termín na předváděcí jízdy bude možné od 1. června 2023.

Pátek 9. června 2023

EcoRace - kategorie Sharp

Před sobotní rallye (která bude i pro začátečníky) zahájí EcoRace už v pátek večer 1. noční etapa pro zkušené v kategorii Sharp.

Sobota 10. června 2023

Hlavní program ElektroFestu u Kulturního domu Máj

9:00 - 10:00     Příjezd elektromobilů, registrace a start EcoRace

12:00     Zahájení festivalu

16:00     Panelová diskuse - praktické zkušenosti s ojetými elektromobily (ElectroDad a majitelé)

16:30     Vyhlášení výsledků závodů EcoRace

Datum zveřejnění

29.5.2023

Zdroj informací

ElektroFest

Foto: ElektroFest

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2177 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál