Servind

Eurowag Pay zvyšuje efektivitu dopravních společností

Eurowag Pay zvyšuje efektivitu dopravních společností

Eurowag Pay vyřeší zvýšení efektivity dopravních společností a sníží rizika při platbách za pohonné hmoty. Tankování s Eurowag Pay je jednoduché, rychlé a bezpečné. „Ve společnosti Eurowag se snažíme svými technologickými řešeními usnadnit našim zákazníkům práci a zbavit je starostí,“ říká Jiří Petrák, Produktový vlastník Mobilních plateb ve společnosti Eurowag

Eurowag pokračuje v posilování svého mobilního platebního řešení a rozšiřování sítě Eurowag Pay, které umožňuje zákazníkům platit za pohonné hmoty pomocí aplikace. Toto inovativní řešení umožňuje dopravcům a řidičům lepší a bezpečnější kontrolu nad prováděnými platbami, a také zvyšuje rychlost a bezpečnost transakce.

Pro platby za palivo pomocí služby Eurowag Pay musí mít řidič nakonfigurovaný účet a kartu přidělenou dispečerem. Kromě toho je nutné pro zcela bezpečný proces přihlášení do aplikace použít osobní PIN nebo biometrickou identifikaci resp. identifikaci obličeje. Mezi nejzajímavější bezpečnostní vlastnosti pro každého zákazníka společnosti Eurowag patří to, že může tankovat pouze u čerpací stanice, kde je fyzicky přítomen, ačkoli dispečer může v případě potřeby povolit tankování na dálku.

S Eurowag Pay lze všechny platby za pohonné hmoty provádět pomocí mobilního zařízení. Pro tento proces tedy není nutná žádná fyzická karta, řidič nebo společnost. Ta však musí mít účet s přidělenou kartou Eurowag pro transakce.

Služba Eurowag Pay je v současnosti dostupná u přibližně 716 čerpacích stanic a do konce roku 2023 by jich mělo být v provozu více než 2000.

„Tankování s Eurowag Pay je jednoduché, rychlé a bezpečné. Ve společnosti Eurowag se snažíme svými technologickými řešeními usnadnit našim zákazníkům práci a zbavit je starostí. Pro větší efektivitu je důležité, aby zákazníci mohli tankovat bez ztráty času a bez rizika jakéhokoli podvodu,“ říká Jiří Petrák, Produktový vlastník Mobilních plateb ve společnosti Eurowag.

Pět důvodů, proč používat Eurowag Pay

Služba Eurowag Pay nabízí zákazníkům společnosti Eurowag mnoho výhod a toto je pět hlavních z nich:

- Široká Akceptační síť: služba Eurowag Pay je přijímána v široké síti přidružených čerpacích stanic po celé Evropě.

- Zdarma: Eurowag Pay je k dispozici všem zákazníkům společnosti Eurowag bez jakýchkoli dalších poplatků.

- Flexibilita: Díky službě Eurowag Pay nemusíte při tankování nosit fyzickou kartu. Systém umožňuje majiteli účtu přiřadit kartu řidiči na dálku prostřednictvím aplikace aby mohl natankovat.

- Infrastruktura: V případě potřeby může majitel účtu dálkově a bezpečně aktivovat čerpací stanici, aby jeden z řidičů jeho vozového parku mohl natankovat.

- Bezpečnost: Eurowag Pay využívá nejmodernější technologie k zajištění bezpečnosti transakcí, což znamená, že dopravní společnosti mají jistotu, že jejich platby jsou chráněny před podvody a dalšími riziky.

Společnost Eurowag prostřednictvím služby Eurowag Pay nabízí svým zákazníkům zdarma celou řadu výhod, jako je rozsáhlá akceptační síť, flexibilní a snadné možnosti platby při tankování, propracovaný systém uživatelského prostředí a pokročilé zabezpečení.

Datum zveřejnění

30.5.2023

Zdroj informací

Eurowag

Foto: Eurowag

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2457 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál