Servind

DKV Mobility vstupuje do aliance ChargeUp Europe

DKV Mobility vstupuje do aliance ChargeUp Europe

Společnost DKV Mobility, přední evropská platforma B2B pro platby a řešení na cestách, vstoupila do aliance ChargeUp Europe. Aliance sídlí v Bruselu a reprezentuje odvětví infrastruktury pro nabíjení elektrických vozidel. Celkem 27 členů z tohoto oboru spolupracuje na rychlém a efektivním zavádění nabíjecí infrastruktury v Evropě. Členové organizace ChargeUp Europe jsou aktivní ve 27 členských státech EU a spravují akceptační síť s celkem 500 000 dobíjecími body.

DKV Mobility poskytuje pro zásobování elektromobilů na míru střižená řešení od nabíjecí infrastruktury přes plánování až po poradenství a instalaci. Výsledkem je kompletní škála transparentních služeb pro zásobování elektromobilů – na cestách, doma i v práci. DKV Mobility nabízí prostřednictvím dceřiné společnosti GreenFlux akceptační síť 468 000 dobíjecích bodů po celé Evropě.

GreenFlux jako součást společnosti DKV Mobility přispívá k urychlování výstavby nabíjecí infrastruktury pro elektromobily v Evropě. Platforma SaaS (Software-as-a-Service; software jako služba) společnosti GreenFlux umožňuje provozovatelům nabíjecích přípojek a poskytovatelům nabíjecích služeb provozovat a rozšiřovat své nabíjecí sítě a služby pro řidiče. DKV Mobility a GreenFlux společně urychlují přechod k hospodárné a udržitelné mobilitě budoucnosti.

Datum zveřejnění

20.6.2023

Zdroj informací

DKV Mobility

Foto: DKV Mobility

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2712 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál