Jeep Avenger bude jezdit na pneumatikách Goodyear

Jeep Avenger bude jezdit na pneumatikách Goodyear

Na Avenger, který je prvním vozem značky Jeep prodávaným v plně elektrické verzi, se budou standardně montovat pneumatiky Goodyear. Schválená výbava zahrnuje letní a celoroční pneumatiky. To zapadá do strategie společnosti Goodyear „ready for EV“, která je odrazem jejího úsilí o výrobu nejmodernějších pneumatik pro elektromobily a její podpory trvale udržitelné dopravy.

Jeep Avenger se na evropských trzích prodává také ve verzi se zážehovým motorem. Jeep uvedl Avenger na trh letos v červnu. Díky jeho plně elektrické verzi a modernímu designu získal titul Evropské auto roku 2023, v případě značky Jeep vůbec poprvé v historii. Toto ocenění poukazuje na výjimečné vlastnosti modelu Avenger a jeho pozici průkopníka v segmentu elektrických B-SUV.

Jeep Avenger bude jezdit na pneumatikách různých řad značky Goodyear: Vector 4Seasons. EfficientGrip Performance 2 a EfficientGrip 2 SUV. Všechny obsahují inovativní technologie, které pomáhají snižovat hlučnost a současně také optimalizují valivý odpor. Obojí zvyšuje jejich udržitelnost a činí z nich ideaální volbu pro elektromobily. S nabídkou rozměrů, která pokrývá celou výrobní řadu modelu Avenger, jsou pneumatiky Goodyear ideálním pomocníkem pro využití všech schopností vozu.

Z výrobní řady celoročních pneumatik značky Goodyear jsou Vector 4Seasons Gen-3 ceněny pro vynikající užitné vlastnosti za mokra. Nabízejí však i kratší brzdnou dráhu a lepší ovladatelnost na suchu, takže jsou vhodné pro celoroční použití za každého počasí.

Goodyear EfficientGrip Performance 2 a EfficientGrip 2 SUV jsou letní pneumatiky, které se vyznačují pružným běhounem, který omezuje poškození při jízdě na vozovce s nepravidelným povrchem a zvyšuje tak jejich odolnost. Pneumatiky EfficientGrip Performance 2 navíc nabízejí minimálně o 20 % vyšší kilometrový proběh než další nejlépe testované konkurenční pneumatiky , což vede k delší životnosti pneumatiky.

Pneumatiky Goodyear budou dodávány v těchto rozměrech:

Vector 4Seasons Gen-3: 215/60R17 100V

EfficientGrip Performance 2: 215/55R18 99V XL

EfficientGrip 2 SUV: 215/60R17 96H

Datum zveřejnění

15.8.2023

Zdroj informací

Goodyear

Foto: Jeep

 

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2511 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál