Servind

Slevy stisknutím tlačítka

Slevy stisknutím tlačítka

Škoda Auto rozšiřuje svou službu Nabídky v Infotainmentu vozů Škoda. Tato bezplatná aplikace umožňuje přístup ke slevám u více než 100 položek. Slevy lze získat přímo z vozu uživatele a zahrnují občerstvení a stravování, cestování či sezonní akce na vybraný sortiment e-shopu Škoda Auto. Ve své nejnovější verzi aplikace nabízí víc typů nabídek a slev, které mohou být časově omezené.

Aplikace Nabídky na displeji Infotainmentu na vyžádání zobrazí zlevněné produkty dostupné v dané zemi, regionu či v místech, kterými vůz projíždí, a umožní k nim uživateli přístup.

Aplikace je bezplatně dostupná u modelů Fabia, Scala, Kamiq, Octavia, Karoq, Superb a Kodiaq vybavených nejnovější generací Infotainment systémů Amundsen či Columbus, případně Bolero s navigací.

Aplikace Nabídky je nyní dostupná v České republice, na Slovensku, v Německu, Polsku, Rakousku a ve Spojeném království, a nejnověji také ve Španělsku a Finsku.

Jakmile si uživatelé vyberou konkrétní nabídku, mohou se pomocí QR kódu dostat na webovou stránku partnera nebo si zobrazit slevový kód. Nabídky mohou využít také uživatelé, kteří nemají ve voze svůj profil, například proto, že si vůz pronajímají a nemají aplikaci MyŠkoda Essentials.

Nejnovější verze aplikace nabízí zvýhodněné nákupní ceny u více než 100 položek z oblastí občerstvení a stravování, cestování, péče o vůz a služeb. Dostupné nabídky jsou od externích partnerů a společností nebo přímo od Škoda Auto. Firemní e-shop nabízí sezonní zvýhodněné ceny na vybrané příslušenství či dárkové předměty.

V letošním roce lze využít i lokalizované nabídky vybraných autorizovaných partnerů Škoda, kteří nabízejí například čištění klimatizace za akční ceny či zapůjčení příslušenství. Turistická vstupenka Prague Visitor Pass, kterou je jinak nutné zakoupit  v informačním centru, je pro návštěvníky české metropole k dispozici s 10% slevou. Díky aplikaci Nabídky si nyní mohou uživatelé vozů Škoda v České republice a na Slovensku zapůjčit elektromobil Enyaq za zvýhodněnou cenu a vyzkoušet si ho během víkendového výletu.

Datum zveřejnění

28.8.2023

Zdroj informací

Škoda Auto

Foto: Škoda Auto

 

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2157 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál