Servind

Návrat na místo činu aneb FERDUS opět na veletrhu Autosalón Autoshow Nitra

Návrat na místo činu aneb FERDUS opět na veletrhu Autosalón Autoshow Nitra

FERDUS se ve dnech 28. 9. až 1. 10. 2023 vrací na veletrh Autosalón Autoshow Nitra. Po zakletých letech 2020-2022 tak navážeme na úspěšné roky 2018 a 2019, kdy jsme si na akci vybudovali pozici největšího vystavovatele mezi výrobci a prodejci vybavení pro autoservis a pneuservis. A nejinak tomu bude i letos.

Na co se těšit? Na více než 50 metrů čtverečních plných novinek i osvědčených best- sellerů. Kompletní pokrytí bude mít především strojní vybavení, mezi kterým budou zastoupeny zouvačky, vyvažovačky i zvedáky. Průřezově představíme také nářadí a nástroje. A pochopitelně nebude chybět ukázka naší vlastní výroby. Velkou premiéru si navíc absolvuje zcela nový tištěný katalog celého sortimentu.

Rádi byste nás na stánku v hale B navštívili? Můžete a dokonce zdarma. Všem zákazníkům a partnerům totiž nabízíme možnost získat volný vstup. Stačí jen, abyste byli majitelem či zaměstnancem firmy podnikající na IČ v oblasti autoservisu, pneuservisu a v automotive obecně.

Pošlete email na adresu jaroslav.smola@ferdus.cz a do zprávy uveďte název firmy, identifikační číslo, adresu sídla, jméno držitele a kontaktní telefon. Obratem obdržíte elektronickou pozvánku a instrukce k jejímu uplatnění. Upozorňujeme, že počet je omezen.

Datum zveřejnění

8.9.2023

Zdroj informací

FERDUS

Foto: Agrokomplex

 

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2512 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál