Servind

DS má nové zastoupení v Olomouci

DS má nové zastoupení v Olomouci

Značka DS registruje stále větší zájem zákazníků a zvyšuje prodej. Proto se rozhodla rozšířit svoji dostupnost kromě severní a jižní Moravy i na střední Moravu, kde otvírá nové zastoupení.

Ve spolupráci s partnerskou společností Artcom Group v Olomouci otevřela autorizovaný DS Servis a nové místo, kde lze vyzkoušet nejnovější modely DS. Toto zastoupení značky usnadní přístup zákazníků z regionu k modelům a službám DS. Společnost Artcom Group je zkušeným prodejcem a servisem automobilů značky Peugeot.

Společnost Artcom Group má historii, která sahá až do roku 1999, kdy začínala s malým showroomem. Dnes patří mezi úspěšné prodejce nových i ojetých vozidel v ČR. Během svého působení rozšířila své služby o prodej skútrů a obytných vozů Globe Traveller, které lze i zapůjčit v půjčovně vozů. Společnost sídlí v nových moderních prostorách v Bystrovanech u Olomouce. V místě, kde je dostatek možností i pro případný další rozvoj firmy. Již nyní se servis firmy rozšířil o multibrand značek Citroën, Peugeot a DS. V moderní budově je nadstandartní zázemí pro čekající zákazníky servisu v kavárně Piano. Servisní pobočku má Artcom také v Prostějově.

V Olomouci si tak zákazníci mohou nyní nechat nejen opravit svůj vůz DS, objednat náhradní díly či příslušenství, ale mohou si kdykoliv vyzkoušet všechny modely DS, včetně elektrifikovaných verzí E-Tense. Připraveny jsou všechny prémiové služby DS Only You: DS Assistance, aplikace My DS, DS club Privilege nebo DS Valet, tj. služba pick up servisu v případě potřeby údržby nebo opravy vozu DS, kdy si pro vozidlo dojedeme, nabídneme náhradní vůz a opravený vůz zase přistaví na místo určené klientem.

„Jsem rád, že nyní můžeme poskytnout našim stávajícím i novým zákazníkům nejen vozy značky Peugeot, ale pro nás nově i referenční vozy značky DS, která navíc působí v prémiovém segmentu. K této značce máme jako distributor francouzských vozů samozřejmě velmi blízko. Těšíme se na novou obchodní příležitost, jenž je pro nás přímo srdeční záležitostí,“ říká Michal Svák, majitel společnosti.

 

Datum zveřejnění

18.9.2023

Zdroj informací

DS Automobiles

Foto: DS Automobiles

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2418 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál