Servind

Více transparentnosti při prodeji ojetého vozu Škoda

Více transparentnosti při prodeji ojetého vozu Škoda

Majitelé vozů Škoda si nyní mohou několika kliknutími vytvořit digitální certifikát s ověřenými údaji o stavu a servisní historii svého vozidla v záruční době. Tento soubor je oficiálním dokumentem výrobce, který shromažďuje údaje z různých zdrojů, včetně elektronické servisní knížky vozidla. Zákazníci tak mají trvale k dispozici spolehlivé informace o svém vozidle, aniž by museli navštívit prodejce nebo platit další poplatky. Služba je k dispozici zdarma pro všechny evropské vozy Škoda, kde je poskytována služba Škoda Connect. Na této webové stránce je uveden přehled jednotlivých zemí pro jednotlivé funkce.

Digitální certifikát vozidla výrazně zvyšuje transparentnost pro všechny strany při prodeji ojetého vozu zákazníkem značky Škoda a tím zvyšuje jeho hodnotu při dalším prodeji. Dokument obsahuje identifikaci vozidla, technické údaje, přehled standardní a příplatkové výbavy pro kupující a prodávající stranu. Je zde rovněž uveden stav ujetých kilometrů, případné předplacené servisní úkony a prodloužení záruky a také servisní historie. Ta zahrnuje nejen pravidelnou údržbu, ale i případné záruční opravy. Pozáruční servisní historie bude integrována později.

Majitelé příslušných vozidel značky Škoda si certifikát mohou pohodlně vytvořit a exportovat ve formátu PDF z webového portálu Škoda Connect. Stačí, když navštíví portál, přihlásí se, kliknou na Digitální certifikát a stáhnou si PDF. Poté je jim soubor plně k dispozici a mohou jej sdílet podle svých potřeb. Majitelé vozů Škoda si mohou tento certifikát vygenerovat kdykoli a jak často chtějí.

Týdenní aktualizace ujetých kilometrů

Díky Digitálnímu certifikátu jsou při prodeji vozu rychle k dispozici všechny údaje, které by potenciální kupující mohl chtít znát. Například historie ujetých kilometrů je průběžně aktualizována, a to nejen během servisních prohlídek. Stav najetých kilometrů je zaznamenáván každý týden.

Vše podstatné v mobilním telefonu

Škoda Connect umožňuje uživatelům sledovat klíčové údaje o vozidle v mobilním telefonu a zahrnuje řadu dalších funkcí, jako je kontrola zámků dveří, personalizace vozidel Škoda při přepínání mezi různými vozidly uloženými v jednom účtu, silniční asistence v případě poruchy a plánování servisních prohlídek. Všechny příslušné údaje o pohybu a zákaznících jsou vždy bezpečně uloženy v souladu s vysokými standardy požadavků GDPR platných v Evropské Unii.

Rozšiřující se nabídka chytrých a inovativních služeb

Škoda Auto nabízí stále širší škálu funkcí konektivity a digitálních služeb, které usnadňují a ještě více zpříjemňují používání vozu. Příkladem může být služba Nabídky, která uživatelům vozů Škoda umožňuje přístup k řadě slev a speciálních nabídek.

Datum zveřejnění

1.11.2023

Zdroj informací

Škoda Auto

Foto: Škoda Auto

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2676 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál