Servind

Cílem je maximální spokojenost klienta

Cílem je maximální spokojenost klienta

Někomu se to může zdát jako kontroverzní tvrzení, nicméně prodej ojetých automobilů může být významným příspěvkem ke snižování uhlíkové zátěže z osobní dopravy. V zemi, kde se průměrný věk registrovaných osobních aut pohybuje kolem 16 let je náhrada starých vozidel, s pohonnými jednotkami jen obtížně plnícími emisní standardy Euro 4 a nebo ještě nižší, mnohem mladšími vozy s motory odpovídajícími vyšším aktualizacím Euro 6 skutečně přínosem. Zvlášť pokud se jedná o auta s garantovanou vysokou úrovní technického stavu.

Právě takové vozy svým klientům z řad fyzických osob, a to podnikajících i nepodnikajících, nabízí společnost Volkswagen Financial Services za velmi výhodných podmínek. Přitom vysoká technická úroveň těchto ojetých automobilů v tomto případě není zaručena jen v době jejich prodeje. Zájemcům o kvalitní ojeté vozy se totiž nabízejí nejen zajímavé možnosti financování koupě vozu včetně pojištění, ale i další služby pro podporu jejich spokojenosti a tím i loajality. Klient tak může v rámci financování získat zdarma služby jako jsou prodloužená záruka, servisní prohlídky, přezutí pneu nebo kol z letních na zimní a naopak. Přestože ceny materiálu a služeb vzhledem k inflaci neustále rostou, pomocí financování klient získává jistotu budoucích nákladů při zajištění perfektního technického stavu vozidla.

„Ve Volkswagen Financial Services máme mnohaleté zkušenosti i s financováním kvalitních ojetých automobilů. Nabízíme možnost získat za velmi výhodných podmínek ojeté vozy ve špičkové kvalitě po skončení operativního leasingu. U vozů z programů našich partnerů, certifikovaných prodejců Škoda Plus a Das WeltAuto, mají zákazníci při pořízení ojetého vozu jistotu komplexního řešení s garancí původu, historie a prověření technického stavu. Nabízíme klientům možnost pořídit si prověřený ojetý vůz včetně financování s pojištěním přímo od jeho prvního majitele,“ připomíná Vratislav Strašil, jednatel společnosti Volkswagen Financial Services.

Výhody pořízení ojetého vozu s pomocí Volkswagen Financial Services se netýkají jen osobních automobilů. Pro zájemce o ojetá vozidla značky Volkswagen Užitkové vozy se nabízí možnost mít až tři servisní prohlídky zdarma, kde klient po dobu financování využívá autorizovaný servis značky a v rámci standardní servisní prohlídky má vše zdarma. To už při pořizování vozu uživateli poskytuje jistotu a přehled pro kalkulaci budoucích celkových provozních nákladů.

Pro zájemce o kvalitní ojetý automobil Volkswagen Financial Services umožňuje jeho výhodné pořízení nabídkou vozidel z operativního leasingu. Nespornou a hlavní výhodou nákupu těchto vozů je především jejich jasný původ spolu se servisní a pojistnou historií. To vychází ze samotného principu operativního leasingu, protože klient, těžící z předností přinášejících mu využití operativního leasingu, má smluvní povinnost využívat služby autorizovaných servisů, vrátit vozidlo ve stavu odpovídajícím běžnému používání a hlídají se i najeté km. Vozidla, která se vracejí po operativním leasingu, procházejí precizní kontrolou a jsou na nich odstraněny veškeré funkční i kosmetické vady. Klient, který si takové ojeté vozidlo pořídí, se tedy nemusí obávat, že kupuje „zajíce v pytli“.

Volkswagen Financial Services nabízí dvě hlavní možnosti pořízení tohoto typu vozidel. V prvním případě automobil po končícím operativním leasingu odkupuje přímo klient nebo jemu blízká třetí osoba (typickým případem je situace, kdy vozidlo využívá firma a odkupuje ho jeho uživatel). Je to velmi častá a logická volba mnoha klientů. Zákazník si tak pořizuje vozidlo, které doposud využíval.

Druhou možností je nákup vráceného vozu po operativním leasingu. Takové vozy společnost Volkswagen Financial Services dále nabízí klientům spolu s výhodným financováním, pojištěním a dalšími službami. Ty nejzajímavější vozy prezentuje jednak na svých webových stránkách vwfs.cz (Auta z operativního leasingu na úvěr s pojištěním v sekci Nabídka ojetých vozů). V současné době je zde k dispozici kolem stovky kvalitních a prověřených vozů. Vozy, které VWFS nabízí klientům, je možné nalézt i v programu Das WeltAuto.

Stále víc klientů chce věci řešit z pohodlí domova. Proto společnost Volkswagen Financial Services pracuje i na nástrojích, jak jim to umožnit také v případě koupě ojetých vozů. Například pokud klient odkupuje vozidlo po konci operativního leasingu, umožňuje mu vyřešit vše potřebné on-line cestou na dálku velmi rychle. Začíná to vyplněním on-line žádosti, kterou následně specialisté VWFS zpracují a s klientem na dálku dořeší vše potřebné.

Další možností, jak v on-line prostředí získat vyzkoušené a prověřené vozy, je nákup v programech Škoda Plus resp. Das WeltAuto. V případě financování je u každého vozu kalkulátor, v němž se jen pošle žádost o financování a VWFS vše potřebné se zákazníkem vyřeší. „S takovým zákazníkem na dálku řešíme náležitosti úvěrové smlouvy, domluvíme s ním čas a místo prohlídky vozu a zarezervujeme čas u prodejce. Zákazníka pak na místě samozřejmě čeká připravené vozidlo a předschválená smlouva na úvěrové financování,“ vysvětluje Brand manager Used Cars společnosti Volkswagen Financial Services Ondřej Němec.

Datum zveřejnění

30.11.2023

Zdroj informací

Volkswagen Financial Services

Foto: Das WeltAuto, Škoda Plus

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2513 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál