Servind

Škoda Auto spustila fleetový konfigurátor

Škoda Auto spustila fleetový konfigurátor

Škoda Auto spustila fleetový konfigurátor pro zájemce z řad firemních odběratelů. Nový nástroj pro konfiguraci flotilových vozidel mohou využívat nejen fleetoví manažeři, ale i zaměstnanci. Díky tomu se celý proces objednávání a schvalování významným způsobem zjednodušuje.

Uživatelsky přívětivá on-line platforma umožňuje fleetovým manažerům jednoduše konfigurovat firemní vozidla a zároveň snadno komunikovat s prodejci. Do procesu výběru a objednávky vozu mohou také přizvat konkrétního zaměstnance, aby se podílel na konfiguraci svého služebního vozu. Výhodou tohoto konfigurátoru je skutečnost, že se dokáže přizpůsobit firemní politice. Zaměstnanci si mohou svůj vůz nakonfigurovat tak, aby odpovídal nastaveným pravidlům uvnitř firmy.

„Unikátní fleetový konfigurátor představuje významné usnadnění pro správce vozových parků ve firmách i naši dealerskou síť. Skvělá je především možnost jednoduše konfigurovat vozidla v souladu s car policy konkrétního zákazníka,“ vysvětluje koordinátor fleetového prodeje českého zastoupení Škoda Auto Michal Nykl.

Snadno a rychle bez zbytečné administrativy

Poptávku vybraných a individuálně nakonfigurovaných vozidel lze přímo v konfigurátoru odeslat vybranému autorizovanému obchodníkovi. Ten ji potvrdí a zašle nabídku na dané vozy.

Pokud fleetový manažer nabídku odsouhlasí, objednané vozy se zadají do výroby. Prodejci mají možnost do konfigurátoru zakomponovat různé slevy a další zákaznické výhody. Veškerá komunikace a schvalovací procesy probíhají v transparentním on-line prostředí, které zásadním způsobem snižuje administrativní náročnost a urychluje celou agendu. Systém disponuje automatizovanými kontrolními mechanismy, které ochrání jak firmu a její zaměstnance, tak prodejce a jejich vozy.

Velkoodběratelské podmínky pro kohokoliv při odběru alespoň dvou vozů za rok

Výhod fleetového programu značky Škoda mohou na českém trhu využít všichni, kdo odebírají alespoň dva vozy během 12 měsíců. Nejde jen o přímou slevu z pořizovací ceny, ale i o individuální nabídku financování nebo garanci sjednaných podmínek po celou dobu trvání rámcové kupní smlouvy. Jedinečný benefitní program pamatuje také na zaměstnance velkoodběratelů. I oni mohou čerpat řadu výhod při nákupu nových vozů pro svou osobní potřebu.

Na území ČR je 170 autorizovaných prodejců a 224 servisů včetně 36 fleetových center, která se zaměřují na služby pro velké zákazníky s ročním odběrem více než 20 vozů Škoda.

Datum zveřejnění

24.1.2024

Zdroj informací

Škoda Auto

Foto: Škoda Auto

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2425 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál