Servind

Dunlop pro lehká užitková vozidla

Dunlop pro lehká užitková vozidla

Dunlop uvádí nové celoroční pneumatiky Econodrive AS a zimní Econodrive Winter. Oba nové produkty rozšiřují stávající řadu pneumatik pro LUV Dunlop Econodrive, jež zahrnuje letní pneumatiky Econodrive a Econodrive LT. Díky tomuto rozšíření portfolia může Dunlop se svou dosud nejkonkurenceschopnější řadou produktů účinně konkurovat v segmentu hodnotných pneumatik pro lehká užitková vozidla. Posílení nabídky značky pro LUV bylo motivováno výsledky průzkumu trhu s prognózou nárůstu tržního segmentu hodnotných pneumatik pro LUV do roku 2028 o 9,3 % .

Pneumatiky Dunlop Econodrive AS a Dunlop Econodrive Winter budou v prodeji v 17, respektive v 19 nových rozměrech, vhodných pro nejoblíbenější modely LUV. 

Dunlop Econodrive AS: všestranná výkonnost a odolnost

Pneumatiky Dunlop Econodrive AS zahrnují technologická řešení, která dodávají lehkým užitkovým vozidlům vysokou výkonnost v široké škále různých pracovních využití, vysoký kilometrový proběh a dlouhou životnost. 

Vysoký počet záběrových hran a nová běhounová směs zlepšují přilnavost a brzdné vlastnosti na mokrém povrchu. Kilometrový proběh prodlužuje hluboký dezén běhounu, ideální pro celoroční provoz.

Jako celoroční pneumatiky byly Dunlop Econodrive AS navrženy pro provoz v široké škále různých podmínek. Díky nové robustní konstrukci jsou ideální volbou pro nejnáročnější druhy dopravy.

Dunlop Econodrive Winter: vynikající zimní výkonnost pro lehká užitková vozidla

Dunlop vyvinul dezén běhounu s výrazným uspořádáním do tvaru písmene V, který zlepšuje odvod vody a zajišťuje spolehlivou ovladatelnost. Středové dezénové drážky účinně zachycují sníh a zvyšují tak přilnavost při jízdě po zasněžené vozovce. 

Bloky běhounu pneumatiky jsou vyztuženy spojovacími můstky, což zvyšuje tuhost pneumatik, snižuje otěr a prodlužuje kilometrový proběh. 

Sonia Leneveu, ředitelka marketingu osobních pneumatik Goodyear v Evropě, k tomu uvedla: „Jsme hrdí na to, že investujeme do segmentu lehkých užitkových vozidel našeho portfolia a doplňujeme jej o řadu vysoce kvalitních produktů s mnoha skvělými vlastnostmi. Tento segment trhu čeká nárůst a značka Dunlop je připravena tohoto trendu využít. S ucelenou řadou LT, která zahrnuje letní, celoroční a zimní pneumatiky, můžeme nabízet vhodnou výbavu pro každého řidiče.“

Datum zveřejnění

25.1.2024

Zdroj informací

Dunlop

Foto: Dunlop

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2574 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál