Servind

Aures Holdings hledá 170 lidí

Aures Holdings hledá 170 lidí

Skupina Aures Holdings, provozovatel mezinárodní sítě autocenter AAA Auto a Mototechna, momentálně hledá nové uchazeče na 167 pracovních pozic v České republice, na Slovensku a v Polsku. V loňském roce Aures Holdings pokořil svůj historický rekord a prodal 98 000 vozů. V letošním roce plánuje pokračovat v expanzi a pokořit 100 000. Proto nejvíce pozic hledá v oblasti podpory prodeje. Již vloni společnost výrazně personálně posílila a navýšila počet zaměstnanců o 12 % na 3417 ke konci roku 2023.

„Loňský rok byl pro naši společnost prodejně nejúspěšnější v naší jednatřicetileté historii a letošní cíle jsou tak logicky ambiciózní. Navíc ojeté vozy jsou i kvůli ekonomické situaci rok od roku stále žádanější. Budeme také nadále pokračovat v expanzi, a to převážně v Polsku, kde je nejvyšší potenciál k růstu. Posilujeme ale i v našich tradičních zemích jako je Česká republika nebo Slovensko, a proto potřebujeme rozšířit naše týmy,“ uvedla Karolína Topolová, generální ředitelka a předsedkyně představenstva společnosti Aures Holdings, provozovatele mezinárodní sítě autocenter AAA Auto, Mototechna a Auto Diskont a poboček Driverama v západní Evropě.

V tuto chvíli společnost hledá 97 zaměstnanců v České republice, 10 na Slovensku a 60 v Polsku. „V České republice čtvrtinu nabízených pracovních míst tvoří back office a zbytek je pro doplnění pozic pro styk se zákazníky. Chceme získat převážně seniornější kandidáty s vyšší kvalifikací a zkušenostmi v zákaznickém servisu,“ doplnila Topolová.

Společnost v České republice nabírá i na nové projekty, zejména z oblasti financí a e-mobility. „Elektromobilita je nevyhnutelnou součástí dnešní doby a naše společnost chce být i nadále lídrem v této oblasti na sekundárním trhu. Vždyť počet prodaných elektromobilů vloni vzrostl již na rekordních téměř pět set, čtyřnásobně více než o rok dříve. V letošním roce proto mimo jiné plánujeme rozšířit počet nabíjecích stanic na našich pobočkách, a také budeme postupně budovat vlastní fotovoltaické elektrárny,“ upřesnila Karolína Topolová.

Datum zveřejnění

9.2.2024

Zdroj informací

Aures Holdings

Foto: Aures Holdings

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3007 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál