Servind

ESSOX zajišťuje financování vozů Peugeot, Citroën a DS

ESSOX zajišťuje financování vozů Peugeot, Citroën a DS

Společnost ESSOX zajistí i nadále exkluzivní finanční služby při koupi vozů značek Peugeot, Citroën a DS. Během téměř osmileté spolupráce profinancoval ESSOX víc než 30 000 vozů těchto značek.

„Jsme velmi rádi za skvělou spolupráci se společností Emil Frey Group, která je distributorem těchto značek na českém a slovenském trhu. Jsme připraveni podpořit růst podílu nízkoemisních vozidel na celkových prodejích v ČR. A věřím, že například plně elektrický model Citroën C3 bude v dalších letech ideální vstupenkou do světa elektromobility pro ty, kteří potřebují používat automobil ve městech, ale zároveň chtějí snížit dopady automobilismu na životní prostředí,“ uvedla generální ředitelka společnosti ESSOX Jana Hanušová.

Stálicí mezi finančními produkty jsou úvěry Peugeot Live a Citroën Privilege s dodatečnou slevou 15 000 Kč, který je vhodný pro dlouhodobé i krátkodobé financování a lze jej uplatnit na všechny typy osobních vozidel. Dalšími benefity jsou nulová akontace, volitelná délka financování a žádné další poplatky. U vozů DS je dlouhodobě oblíbený úvěr s nulovým navýšením.

Datum zveřejnění

2.4.2024

Zdroj informací

ESSOX

Foto: Stallentis

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3089 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál