Servind

Dunlop představuje novou generaci celoročních pneumatik

Dunlop představuje novou generaci celoročních pneumatik

Značka Dunlop představuje novou generaci celoročních pneumatik. Pneumatiky Dunlop All Season 2 vyvinula s cílem obstát v konkurenci v tržním segmentu hodnotových celoročních pneumatik, který by měl podle posledních prognóz růst v letech 2023 až 2028 každoročně o 2 až 3 % .

Nové pneumatiky All Season 2 jsou určeny pro moderní vozidla jako jsou městské vozy a SUV. Splňují nároky řidičů, kteří požadují nejmodernější výrobky osvědčeného výrobce s vynikajícími užitnými vlastnostmi a delší životností.

První nové celoroční pneumatiky Dunlop dodal na trh v únoru a postupně jejich nabídku během roku 2024 rozšíří až na celkem 59 položek v rozměrech od 14“ do 19“.

Spolehlivá výkonnost za všech povětrnostních podmínek

Výzkumu a vývoji nových pneumatik Dunlop v období 18 měsíců věnoval více než 12 500 hodin. Práce zahrnovaly kombinaci simulovaných testů a praktických zkoušek na silnici. Výsledkem procesu vývoje jsou pneumatiky All Season 2, které se vyznačují vynikající výkonností i dobrým poměrem cena/výkon, jenž podle závěrů nedávné spotřebitelské studie považuje při výběru pneumatik za jedno z hlavních kritérií 51 % řidičů.

Nové pneumatiky jsou vybaveny inovativními technologiemi, které jim zajišťují konkurenceschopnou výkonnost i kilometrový proběh. Klíčovým konstrukčním prvkem jsou 3D dezénové drážky, které umožňují příčné a podélné uzamykání bloků v zájmu zvýšení tuhosti pneumatik a vytvářejí dodatečné záběrové hrany pro lepší trakci na sněhu. Výsledkem je účinné brzdění za všech povětrnostních podmínek.

All Season 2 se dále vyznačují rovněž optimalizovaným tvarem kostry z robustních konstrukčních materiálů na podporu stability. Lepší stabilita zlepšuje ovladatelnost vozu na mokré i suché vozovce.

Styčná plocha pneumatik byla zdokonalena tak, aby bylo dosaženo rovnoměrnějšího rozložení tlaku s cílem dále prodloužit životnost běhounu.

Ideální volba pro miliony řidičů

Sonia Leneveu, ředitelka marketingu osobních pneumatik Goodyear v Evropě, před uvedením pneumatik Dunlop All Season 2 na trh uvedla: „Dunlop je na trhu v segmentu hodnotových pneumatik silná značka, proto jsme nadšeni, že můžeme představit novou generaci pneumatik Dunlop, která představuje obrovský krok vpřed v nabídce celoročních pneumatik. Díky tisícům hodin strávených při jejich vývoji jsou nové pneumatiky vybaveny špičkovými technologiemi. Jsou tak ideální volbou pro miliony evropských řidičů, kteří jsou rádi dobře připraveni na nejrůznější povětrnostní podmínky v průběhu celého roku.“

Datum zveřejnění

22.4.2024

Zdroj informací

Dunlop

Foto: Dunlop

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2729 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál