Servind

Valeo uvádí na trh řadu nových snímačů EGT

Valeo uvádí na trh řadu nových snímačů EGT

Valeo jako poskytovatel komplexních řešení neustále usiluje o diverzifikaci svého širokého produktového portfolia. Ve snaze o dosažení tohoto cíle představuje širokou škálu nových snímačů EGT pro trh s náhradními díly.

V souladu s průmyslovými standardy Valeo obsahuje nová řada snímačů teploty výfukových plynů (EGT) téměř 120 referencí. Pokrývají potřeby všech nejoblíbenějších automobilových značek jezdících po evropských silnicích.

Valeo s více než čtyřicetiletou zkušeností v této produktové kategorii tak upevňuje svou pozici specialisty na senzory na trhu s náhradními díly a nyní nabízí celkem 11 různých typů snímačů, což dává dohromady přes 1000 referencí.

Valeo, které je již renomovaným dodavatelem v této kategorii produktů, si klade za cíl pomáhat distributorům a jejich sítím zlepšovat a posilovat jejich vlastní portfolio. Potvrzuje tím svůj závazek na trhu s náhradními díly a rozšiřuje své produktové portfolio tak, aby vyhovovalo současným požadavkům.

Valeo si váží každého zákazníka a klade velký důraz na poskytování nejvhodnější podpory pro své partnery. To se mimo jiné projevuje:

- Vylepšenou viditelností a čitelností na Tecdoc®

- Přístup na technickou horkou linku s rychlou a profesionální pomocí při řešení problémů

- Možnost zúčastnit se technických školení a využít promoakcí vedených zkušenými školiteli s dlouholetou praxí, kteří dokonale znají trh náhradních dílů.

Datum zveřejnění

9.5.2024

Zdroj informací

Valeo

Foto: Valeo

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoWeek

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2886 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál