Servind

FIGIEFA má nové představenstvo

FIGIEFA má nové představenstvo

Nově zvolené představenstvo se skládá z profesionálů z národních asociací a ze společností zabývajících se distribucí automobilových náhradních dílů po celé Evropě. Každý z nich přináší jedinečné odborné znalosti a perspektivy a přispívá k prosazování poslání a cílů FIGIEFA.

Nově jmenovaní členové představenstva jsou následující:

Předseda: Mads Engberg, zastupující AUTIG (Dánsko)

Místopředseda: Bastian Müller, zastupující GVA (Německo)

Pokladník: Lawrence Bleasdale, zastupující IAAF (Spojené království)

Ředitelé: Tomasz Beben, zastupující SDCM (Polsko); Nines García de la Fuente, zastupující ANCERA (Španělsko); Alex Gelbcke, zastupující FMA (Belgie) a RAI (Nizozemsko); Emirhan Silahtaroglu, zastupující OSS (Turecko); Bertrand Thorette, zastupující FEDA (Francie); Warren Espinoza z ATRI a Stéphane Antiglio z PHE.

„Jsme potěšeni, že můžeme přivítat naši novou správní radu, která do naší organizace přináší bohaté zkušenosti a poznatky. Jsme velmi vděční Coru Baltusovi, odcházejícímu prezidentovi, a bývalým členům představenstva za jejich skvělou práci v minulých letech a jsme přesvědčeni, že nové představenstvo se bude společně těšit na řešení výzev a příležitostí, kterým čelí nezávislý automobilový trh s náhradními díly. v Evropě a na podporu jejího poslání podporovat inovace, udržitelnost a hospodářskou soutěž v tomto odvětví,“ řekla Sylvia Gotzenová, generální ředitelka FIGIEFA.

 

Na fotografii jsou zleva doprava: Emirhan Silahtaroglu, Bertrand Thorette, pokladník Lawrence Bleasdale, Warren Espinoza, Nines García de la Fuente, nový předseda Mads Engberg, generální ředitelka FIGIEFA Sylvia Gotzenová a Tomasz Beben

Datum zveřejnění

27.5.2024

Zdroj informací

FIGIEFA/SISA

Foto: FIGIEFA

Výběr jazyka

Facebook

AutoWeek

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3289 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál