Servind

Nová autosedačka BABY SAFE PRO od Britax Römer

Nová autosedačka BABY SAFE PRO od Britax Römer

Přední světový výrobce dětských autosedaček Britax Römer představuje svou nejnovější inovaci v oblasti bezpečnosti a pohodlí pro nejmenší cestovatele - autosedačku BABY SAFE PRO. Nová autosedačka přichází s revolučním systém Ergo Recline, který umožňuje rovnější a zdravější polohu dítěte a poskytuje tak ještě vyšší úroveň bezpečí a komfortu během cestování.

Autosedačka BABY SAFE PRO je navržena pro děti od narození do 15 měsíců a nabízí pohodlí a bezpečnost v každé fázi jejich vývoje. Inovativní systém Ergo Recline zajistí optimální polohu za všech okolností.

„Polohování nabízí dítěti rovnější a ergonomičtější polohu, což přispívá správnému vývoji páteře, předchází padání hlavičky a zajišťuje správné dýchání. Kombinace autosedačky se základnou VARIO BASE 5Z umožní polohování na základně do šesti dalších poloh. Díky tomuto spojení je možné autosedačku nastavit až do 9 poloh a tím ji přizpůsobit každému sklonu sedadla i ve vozidlech, která běžně nejsou pro instalaci autosedačky ideální,“ popisuje Michal Bobuš ze společnosti Baby Direkt, která je výhradním distributorem produktů značky Britax Römer v České republice.

Při použití autosedačky BABY SAFE PRO s isofixovou základnou VARIO BASE 5Z je možné sedačku otočit směrem k otevřeným dveřím auta. Díky tomu je usazování a připoutání dítěte velmi snadné. Na základnu VARIO BASE 5Z je navíc možné umístit také pokračující autosedačku pro větší děti DUALFIX 5Z.

Baby Safe Pro lze snadno nainstalovat také s pomocí bezpečnostního pásu vozidla nebo na celou řadu dětských kočárků, což zajišťuje maximální flexibilitu a kompatibilitu pro každou rodinu.

„Autosedačka BABY SAFE PRO nabízí nejvyšší standardy bezpečnosti a pohodlí pro nejmenší cestovatele. Sedačka je kombinací bezpečnosti, pohodlí a inovativního designu, který usnadní každodenní život rodičů,“ doplňuje Michal Bobuš.

Díky své extrémně nízké hmotnosti pouhých 3,9 kg je BABY SAFE PRO snadno přenositelná a lehce se s ní manipuluje, což usnadňuje každodenní aktivity spojené s přenášením dítěte. Navíc je vybavena extra dlouhou stříškou poskytující UV 50+ ochranu proti slunci, která chrání dítě před škodlivými UV paprsky i v poloze vleže.

Datum zveřejnění

13. 6.2024

Zdroj informací

Britax Römer

Foto: Britax Römer a Julia Sudogan

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoWeek

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.4854 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál