Servind

HBC System vstupuje na český a slovenský trh

HBC System vstupuje na český a slovenský trh

Dánská společnost HBC System se již 20 let zabývá vývojem inteligentních technologií oprav automobilů Smart Repairs. Nyní tento světový lídr v oboru vstupuje i na český a slovenský trh.

Obchodním záměrem společnosti je vznik servisních sítí a školících center technologií Smart Repairs na území Čech a Slovenska. Na základě dohody mezi společnostmi HBC System a ROYAL DEFEND HOLDING a.s., zaštiťuje aktivity na poli technologií Smart Repairs v Česká Republice a na Slovensku nová divize holdingu Defend - Defend Smart Repairs Group.

Společnost HBC System působí na světovém trhu v oblasti inteligentních oprav automobilů již 20 let. Zabývá se vývojem, výrobou, prodejem a distribucí inovativních technologií a systémů pro řešení speciálních oprav automobilů. HBC System sídlí v Dánsku, aktivity na jednotlivých trzích zajišťují pobočky v Německu, Velké Británii, v Asii a Pacifiku. V České republice se nyní premiérově otvírají dvě nová servisní a školící centra v Holešově, a následně pak v Praze.

Unikátní komplexní balíček technologií

Chytré opravy jsou unikátním komplexním balíčkem technologií pro malé a střední opravy všech vozů. S pomocí těchto technologií může být interiér a exteriér vozu opět jako nový. Díky jednotlivým technologiím, technologickým postupům a speciálnímu nářadí je každá investice do opravy či renovace doslova chytrou investicí, kterou si může dovolit každý.

Mezi základní chytré opravy se řadí opravy oprýskaného laku a škrábanců, opravy důlků a promáčklin (metoda PDR), opravy hliníkových kol, opravy autoskel, opravy světlometů, opravy tkanin, veluru a kožených interiérů, dále opravy strukturovaných povrchů a plastů, se specializací na opravy nárazníků, nebo odstranění zápachu z interiéru vozů. Opravy budou dostupné v síti zaškolených partnerů, jsou časově nenáročné a finančně rozumné.

„Naším hlavním záměrem je expanze a rozšíření oblasti našich servisních sítí a školících center ve střední a východní Evropě tak, abychom se víc přiblížili našim dalším zákazníkům. Je pro nás velkým potěšením navázat obchodní spolupráci v České a Slovenské republice. Nově vzniklá divize DEFEND SMART REPAIRS GROUP tak významně rozšiřuje obchodní možnosti a představení technologií Smart Repairs široké veřejnosti i profesionálům v automobilovém průmyslu„ řekl Henrik Bro Christensen, CEO a generální ředitel společnosti HBC system.

O HBC SYSTEM

HBC System sídlí v dánském Støvringu. Patří k významným evropským společnostem s 20letou zkušeností v oblasti inteligentních oprav automobilů tzv. „SMART REPAIRS“. Nabízí kompletní inovativní „chytrá“ řešení a systémy malých a středních oprav automobilů, které si našly své místo na mnoha trzích po celém světě.
Součástí základních hodnot společnosti je společenská odpovědnost a šetrný vztah k životnímu prostředí.

O skupině DEFEND GROUP

Kořeny skupiny DEFEND GROUP sahají až do roku 1994. Během svého dosavadního působení si vybudovala vedoucí postavení v oblasti zabezpečení vozidel v České republice a svou pozici posiluje také v dalších zemích, především pak ve střední a východní Evropě. Je zaměřena na výzkum, vývoj, výrobu a distribuci zabezpečovacích systémů a ochranu automobilů pod silnou značkou DEFEND a inovativní pojistná řešení pro automobilový průmysl také pod značkou DEFEND.

Produkty jsou distribuovány prostřednictvím více než 600 prodejců nových a ojetých automobilů, pojistných makléřů a autorizovaných zástupců. Pro skupinu DEFEND GROUP se stal přelomovým rok 2012, kdy se rozhodla rozdělit své aktivity podle působnosti a produktového portfolia na dva základní směry, DEFEND AUTOMOTIVE GROUP a nově vzniklou divizi DEFEND INSURANCE GROUP.

Datum zveřejnění

16.12.2016

Zdroj informací

DEFEND GROUP

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2462 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál