Servind

Bezbarvé laky R-M s přísadou Airflash

Bezbarvé laky R-M s přísadou Airflash

Oslnivý lesk, mimořádně rychlé schnutí při 20°C, 40°C a 60°C, výborná odolnost proti otěru nebo jednoduché nanášení a extrémní všestrannost – to vše jsou vlastnosti bezbarvých laků nové generace od R-M.

Řeč je konkrétně o lacích GLOSSCLEAR (pro vysoký lesk), RAPIDCLEAR (pro velmi rychlé schnutí), EVERCLEAR (pro jakýkoliv druh opravy), EASYCLEAR (pro maximální jednoduchost zpracování) a EXTREMECLEAR (pro odolnost proti poškrábání).

Všechny nové bezbarvé laky, kromě laku EASYCLEAR, který se míchá pouze s tužidlem v poměru 100:25, mají míchací poměr 300:100:100.

Výbě ze tří tužidel

Z tužidel mají zákazníci na výběr mezi třemi – krátkým H2550, standardním H2500 a dlouhým H2520, stejně tak jako si mohou vybrat mezi třemi ředidly – krátkým R2100, standardním R2200 a dlouhým R2300. Doba schnutí bezbarvého laku tak může být libovolně přizpůsobena.

Ředidlo může být navíc ve stejném poměru nahrazeno unikátním produktem, kterým je přísada R-M AIRFLASH. Bezbarvé laky poté schnou při pokojové teplotě bez nutnosti vypalování tak rychle, že je možné je kompletně, bezpečně a snadno leštit už po 2-3 hodinách od aplikace, přičemž prachové částice přestanou zachytávat už přibližně po 20 minutách.

Zákazníci tak šetří jak čas strávený v kabině, tak náklady na energie díky nepotřebnému vypalování.

Datum zveřejnění

21.3.2017

Zdroj informací

Bučan s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3011 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál