Servind

Orientace na zákazníka v každém vláknu

Orientace na zákazníka v každém vláknu

Pracovní oblečení musí vždy splňovat požadavky pracoviště – pro lepší výkon činnosti, ale také pro bezpečnost uživatele. Proto se pracovní oblečení řemeslníka v mnoha detailech liší od profesionálního oblečení zaměstnance ve výrobní hale.

 

Volnost pohybu je alfou a omegou

Pracovní oblečení řemeslníka by mělo vždy umožnit velkou volnost pohybu. Při ohýbání, narovnání se a pracích nad hlavou nesmí pracovní oděv bránit v pohybu. Musí sledovat každý Váš pohyb. Důležité jsou praktické detaily, jako jsou kapsy a poutka na kladivo, metr a drobné součástky. Kapsy, švy a hrany by měly být vyrobeny z obzvláště robustního materiálu, aby nástroj tkaninu neprodřel. Kdo často klečí, potřebuje kalhoty s vyztuženými koleny, v ideálním případě s kolenními kapsami, do kterých se, pokud je to nutné, dá vložit vycpávka.

Pracovní oděv pro pracovníky v průmyslové výrobě musí zase splňovat jiné požadavky. Obvykle působí jednodušeji, má méně kapes a prakticky žádná poutka. Na jedné straně je zapotřebí méně malých příručních nástrojů a na druhé straně hrají důležitou roli bezpečnostní faktory. Při práci na průmyslových zařízeních představují vyčnívající kapsy nebo poutka nebezpečí, protože by mohly být zachyceny stroji a vést k nehodám. Kromě toho nesmí být narušena výroba. Kovové části, jako jsou konce zdrhovadel,  kovové polokroužky nebo patentky, mohou vést k poškození výrobku, například v automobilovém průmyslu.

Odpovídající oblečení - odpovídající servis

Aby společnost MEWA nabízející služby v oblasti textilního managementu poskytla zaměstnancům obou oborů to správné oblečení, vyvinula různé kolekce. V závislosti na oblasti činnosti si zákazník může zvolit optimální pracovní oblečení pro své zaměstnance. Všechny kolekce se vyznačují výjimečnou kvalitou, moderním designem a praktickými funkcemi. Společnost MEWA nabízí oblečení v kompletním servisním balíčku. Oblečení se sváží, vypere, opraví a zaveze zpět v čistém stavu.

Datum zveřejnění

28.9.2017

Zdroj informací

MEWA

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2799 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál