Servind

Podvozkové díly Monroe® Suspension

Podvozkové díly Monroe® Suspension

Podpořte své podnikání použitím podvozkových dílů, kterým můžete důvěřovat. Díly pro podvozky automobilů, produkty značky Monroe® jsou stejně tak jako tlumiče pérování Monroe® dodávány společností Tenneco, celosvětovým lídrem v oblasti podvozkových systémů.

Ucelená řada podvozkových dílů Monroe® Suspension byla představena před několika lety. Jejím základem jsem produkty dodávané společností Tenneco do prvovýroby, tzn. dodávky pro OE (Original Equipment). Zde je společnost Tenneco celosvětovým lídrem v dodávkách pružných dílů, takzvaných elastomerů. Tyto jsou předním automobilkám dodávány pod značkou CLEVITE® Elastomers.

OE - kvalita a design sofistikovaných elastomerů jako základ pro kompletní dodávky podvozkových dílů

Řešit problémy s reklamacemi zákazníků jen pár dní nebo týdnů po montáži podvozkových dílů je pro kterýkoliv autoservis jen zřídka příjemnou záležitostí. Každá stížnost, ať už se jedná o hluk, vibrace, tvrdost, špatnou odezvu řízení nebo jakýkoliv jiný problém, může poškodit vaši těžce vybudovanou pověst. Jako automobilový odborník proto budete spoléhat jen na takového výrobce dílů řízení a zavěšení, kterému můžete plně důvěřovat.

Jak definujete důvěru?

Dvě hlavní kritéria jsou originální technologie a OE kvalita a parametry. Kvalitou OE se zaštiťuje mnoho výrobců autodílů, ale ta ve skutečnosti vyžaduje rozsáhlé investice do výzkumných, vývojových a technologických prostředků. A to jsou investice typické pouze globální výrobce, kteří si vybudovali silné vztahy s předními výrobci automobilů.

Tenneco a jeho značka Monroe® patří mezi elitní výrobce originálních automobilových dílů. Jsou také důvěryhodnými lídry v kategorii náhradních dílů pro aftermarket. A pokud hovoříme o zasloužené důvěře, jen několik značek snese porovnání se značkou Monroe®, která je celosvětovým lídrem v oblasti kompletních řešení podvozku včetně tlumičů, pružin, ramen, čepů, táhel, pouzder a ostatního kompletního sortimentu dílů v OE kvalitě.

Vědecká disciplína zvaná elastomerie

Přemýšleli jste někdy o tom, jak mohou výrobci vozidel dosahovat tak vysoké úrovně přesnosti řízení bez nežádoucích problémů s různými vibracemi přicházejícími od podvozku vozidla? Jeden z klíčů k této výjimečné výkonnosti se nachází v oblasti vývoje a výroby pružných pouzder (tzv. silentbloků) a dalších pružných dílů (elastomerů), které jsou použity při konstrukci moderních systémů řízení a zavěšení kol vozidel. Nicméně zatímco mnoho „elastomerních dílů“ vypadá úplně stejně nebo podobně, jejich složení a tudíž i výsledný výkon mohou být diametrálně odlišné.

„Pokud výrobce dílů řízení a zavěšení říká, že nabízí technologii OE, je důležité se ptát, zda je také výrobcem OE elastomerů, protože toto je obor, na který se dnes zaměřuje velká část z dostupných inženýrských a technických kapacit“ říká Christian Claeskens, produktový manažer pro díly řízení Monroe® Suspension společnosti Tenneco.

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

8.11.2017

Zdroj informací

Teneco Monroe a Autoservis Magazín

Autor

Vladimír Rybecký

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2169 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál