Servind

Limitovaná stříkací pistole SATA u příležitosti jubilea společnosti Servind

Limitovaná stříkací pistole SATA u příležitosti jubilea společnosti Servind

Společnost Servind, která je vedoucím dodavatelem do oblasti autoopravárenského lakování a předním dodavatelem lakovacích materiálů do průmyslu, právě slaví 25 let působení na náročném českém trhu. U příležitosti tohoto významného jubilea vznikla v úzké spolupráci s výrobcem stříkací techniky SATA limitovaná série 150 ks oblíbených stříkacích pistolí SATAjet 5000 B.

Zákazníci tak mají nyní možnost rozšířit svou sbírku proslulých limitovaných pistolí SATA i o skutečnou raritu, která je nabízena prostřednictvím obchodníků a zákaznických center Servind pouze na českém a slovenském trhu. Jubilejní motiv Servind byl realizován technologií gravírování přímo ve výrobním závodě společnosti SATA. Na rukojeti stříkací pistole zákazník najde speciální mřížku se zakomponovaným symbolem „25 years“ a logy Servind a Standox.

„Omezená série výroční výkonné stříkací pistole SATAjet 5000 B je našim zákazníkům k dispozici v provedení HVLP WSB nebo RP 1,3. Extra úsporná SATAjet 500B HVLP dosahuje obzvláště vysokého stupně přenosu materiálu díky nízkotlaké technologii. Na druhou stranu extra rychlá SATAjet 5000 B RP je využívána pro maximální pracovní rychlost díky technologii optimalizovaného vysokého tlaku a nízké tvorbě stříkací mlhy.“, říká Daniel Bulant, produktový manažer Servind, zodpovědný za portfolio produktů SATA.

Obě varianty pistole SATAjet 5000 jsou velmi flexibilně použitelné, splňují nejvyšší nároky na výsledek lakování a výrazně přeplňují stupeň přenosu materiálu, který je dán legislativou VOC ve výši 65 %. Obě varianty lze dovybavit digitálním ukazatelem vstupního tlaku SATA adam 2. SATAjet 5000B je zušlechtěna hedvábně lesklým perlově chromovaným povrchem, který je odolný vůči korozi a velmi dobře čistitelný, stejně jako barvový kanál, rychlozávit na připojení kelímku QCC (Quick Cup Connector) a také robustní rychlozávit na vzduchové trysce QC (Quick Change).

Vysoce kvalitní jednotlivé díly jsou dohromady sestavovány s největší pečlivostí a každá trysková sada je ručně dolaďována. Díky tomu dosáhnou lakýrníci se SATAjet 5000 B nejlepšího lakovacího výsledku s nejvyšší kvalitou povrchu. Všechny stříkací pistole SATA jsou vyvíjeny a vyráběny výhradně v Německu.

Datum zveřejnění

18.11.2017

Zdroj informací

SERVIND s.r.o.

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2401 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál