Servind

Milovníci aut spustili nový e-shop s autokosmetikou Petzoldt´s

Milovníci aut spustili nový e-shop s autokosmetikou Petzoldt´s

Počátkem prosince byl na adrese www.detailing-czech.cz spuštěn e-shop s německou autokosmetikou a příslušenstvím značky Petzoldt´s. Za vznikem internetového obchodu stojí dvojice, která se specializuje na zákazníky, jako jsou oni sami – na automobilové nadšence.

Po celý rok 2017 bylo možné nakupovat autokosmetiku Petzoldt´s napřímo a to u výhradního dovozce do České republiky a na Slovensko, kterým je společnost Gruppe H, s.r.o. Na podzim letošního roku začala společnost realizovat myšlenku založení vlastního internetového obchodu. Od prosince je e-shop v provozu na adrese: www.detailing-czech.cz. Zájemci zde naleznou široký výběr autokosmetiky a příslušenství určený náročným zákazníkům z řad profesionálů a nadšenců do detailingu.

Na otázku, proč při nákupu autokosmetiky zvolit Petzoldt´s, odpovídá Tomáš Čanda: „Jako milovníci aut máme za sebou mnoho let praxe v údržbě vlastních a nyní i zákaznických aut. Za tu dobu prošlo našima rukama množství produktů a pomůcek různých značek. Z některých jsme byli nadšeni, z jiných zklamáni. Pro naše aktivity jsme však stále hledali značku, která nabídne perfektní poměr mezi kvalitou a cenou. Nakonec se to podařilo a tou značkou se stal Petzoldt´s, německý výrobce autokosmetiky od roku 1988.

Tato, můžeme říct, rodinná firma se soustřední zejména na domácí trh, resp. na německy mluvící země. Naším cílem bylo dostat produkty Petzoldt´s do ČR a na Slovensko, což se nám po několika jednáních podařilo. Věříme, že rozpaky a nedůvěru v novou značku ze strany zákazníků přebije kvalita této autokosmetiky a zejména pak rozmanitost příslušenství (mikrovláknové utěrky, ručníky, bavlněné aplikátory a další). V přehledné nabídce se nikdo neztratí a každý najde produkt na vybranou činnost při údržbě automobilu.“

O samotném e-shopu a jeho vzniku mluví Hubert Musial následovně: „Po vytvoření výhradního zastoupení značky Petzoldt´s, zajištění skladových prostor, objíždění vybraných automobilových akcí, oslovování klubů a testování autokosmetiky prvními zákazníky jsme mohli prohlásit, že ty tzv. domácí úkoly máme splněné a můžeme se vrhnout na samotný internetový obchod. Náš e-shop je stejně funkční a přehledný, jako nabídka autokosmetiky, kterou v něm prodáváme. V této chvíli nabízíme téměř veškerý sortiment Petzoldt´s určený pro koncového spotřebitele. Se startem sezóny 2018 budeme na e-shop přidávat i videonávody, protože nároky zákazníků nám nejsou lhostejné."

V návaznosti na rozšiřující se spolupráci s lidmi, kteří se živí detailingem, bude v e-shopu přibývat sortiment určený profíkům, tzn. leštící kotouče, další leštící pasty atd. Velkou motivací pro kluky z Gruppe H je klubová scéna. Právě zástupcům automobilových klubů budou chodit pozvánky na workshopy s autokosmetikou Petzoldt´s.

„Letos jsme navštívili a sponzorsky podpořili několik akcí, rozdali jsme spoustu cen, rad a informací. Stejně tak spolupracujeme s několika lepšími autoservisy, kde slyší na kvalitní autokosmetiku. V obojím hodláme pokračovat, protože nás baví setkávání se s nadšenými lidmi a chceme, aby zákazníci věděli, že za značkou Petzoldt´s nestojí naškrobení panáci z korporátu, ale blázni do všeho, co má kola a motor,“ shodně uzavírají Tomáš a Hubert.

Datum zveřejnění

19.12.2017

Zdroj informací

Gruppe H, s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1962 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál