Servind

LIQUI MOLY se stává oficiálním dodavatelem společnosti ADI

LIQUI MOLY se stává oficiálním dodavatelem společnosti ADI

Dlouholetá spolupráce německého výrobce olejů LIQUI MOLY s některými partnery společnosti Autodistribution International (ADI) nyní vyústila v oficiální smlouvu o spolupráci s celou zastřešující skupinou. S tím jsou na obou stranách spjatá vysoká očekávání obratu. „Těšíme se, že s ADI ještě znásobíme naši úspěšnost,“ řekl Salvatore Coniglio, zástupce ředitele exportu společnosti LIQUI MOLY.

ADI je velkoobchodní skupina, která působí na trhu náhradních automobilových dílů. V některých zemích, jako je Rakousko, Irsko a Rusko, spolupracuje LIQUI MOLY už po mnoho let s příslušnými partnery ADI. Skupina Carat, která je německým partnerem ADI, v loňském roce dokonce ocenila společnost LIQUI MOLY jako nejlepšího dodavatele v 20leté historii této obchodní skupiny.

Celkem 24 partnerů ADI působí ve 39 zemích: Stěžejní je Evropa, ale ADI je zastoupená také v severní Africe, Turecku, Izraeli a Střední Asii. Už nyní dosahuje LIQUI MOLY s partnery ADI obratu v desítkách milionů. Ten by se měl do roku 2020 více než zdvojnásobit. LIQUI MOLY je přitom jedinou značkou olejů mezi oficiálními dodavateli.

„Jde nám nejen o obchod, ale také o to, abychom podporovali nezávislé dílny,“ řekl Salvatore Coniglio. Ze spolupráce profitují obě strany: Dílny z rozšířeného sortimentu, který mohou nakupovat z jednoho zdroje, a LIQUI MOLY z distribuční sítě a logistiky partnerů ADI. Salvatore Coniglio: „Spolupráce s ADI je důležitým milníkem pro naši budoucnost.“

Datum zveřejnění

25.1.2018

Zdroj informací

LIQUI MOLY

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.193 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál