Servind

R-M eSense - opravu autolaků a ekologii lze spojit

R-M eSense - opravu autolaků a ekologii lze spojit

Efektivita a udržitelnost se v průmyslu autoopravárenství stávají čím dál tím více důležitými aspekty - nejen pro dodavatele, OEM a pojišťovny, ale také pro koncové uživatele.

R-M svým novým inovativním projektem eSense, který je jedinečný a bezkonkurenční v celém průmyslu, nastavuje nové standardy v nacházení cest k řízení udržitelnosti, ochraně životního prostředí a zároveň ke zlepšování efektivity v lakovnách.

Princip nového projektu je srovnatelný s používáním zelené elektřiny. Určité produkty jsou vyráběny z obnovitelných zdrojů, jako jsou bioplyn nebo bionafta, přičemž vlastnosti produktů se nemění - jsou úplně stejné v kvalitě a výkonu.

Zákazník se nyní může sám rozhodnout, zda pro opravu laku vozidla použije produkty přátelské k životnímu prostředí. Ty šetří fosilní suroviny a zároveň snižují emise CO2. Nahrazením fosilních surovin biomasou v produktech eSense jsou na každé opravě emise CO2 sníženy v průměru o 550 g, což se rovná emisím vzniklým řízením osobního vozidla na 4 km...

Víc se dočtete v posledním vydání magazínu Autoservis ZDE.

Datum zveřejnění

3.10.2018

Zdroj informací

Bučan s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.1902 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál