Servind

Crossover Qashqai má nyní ve výbavě nový informační a zábavní systém Nový NissanConnect

Crossover Qashqai má nyní ve výbavě nový informační a zábavní systém Nový NissanConnect

Crossover Qashqai je nyní dostupný se zcela novým informačním a zábavním systémem Nissan s výrazně posílenými funkcemi.

Nový NissanConnect je zcela nový pokročilý informační a zábavní systém, který dále vylepšuje komunikaci mezi řidičem a vozidlem. Zákazníci mohou využít jednoduchou a intuitivní integraci chytrého telefonu s vozidlem a rovněž možnost stahovat aktualizace map a softwaru prostřednictvím mobilní sítě (OTA). Aplikace Apple CarPlay a Android Auto jsou k dispozici standardně u všech úrovní výbavy kromě nejnižší verze Visia.

Uživatelé si mohou do chytrých telefonů stáhnout zcela novou aplikaci s názvem Door to Door Navigation. Tato aplikace přichází s vylepšenými funkcemi, jako je například plánování cesty v telefonu před odchodem z domova nebo z kanceláře. Když je cesta naplánována, lze trasu přímo odeslat do vozidla a navigace se spustí, jakmile řidič usedne za volant.

Systém Nový NissanConnect zahrnuje rovněž aplikaci TomTom Premium Traffic, která poskytuje velmi přesné údaje o dopravě v reálném čase a tím zajišťuje optimální navigaci s ohledem na dobu strávenou na cestě.

Systém Nový NissanConnect se ovládá prostřednictvím komunikační jednotky se sedmipalcovou dotykovou obrazovkou integrované doprostřed palubní desky. Jednotka má stejnou velikost jako předtím, avšak nyní s menším počtem fyzických tlačítek a novou funkcí vícedotykového ovládání.

Mezi nové funkce systému patří:

  • Jednořádkové vyhledávání: Tato nová funkce navigačního systému urychluje a zjednodušuje vyhledání určitého místa.
  • Přizpůsobení: Úvodní stránka je díky funkci přetažení plně přizpůsobitelná, takže na běžné úkony si uživatelé mohou nastavit vlastní zkratky.
  • Rozpoznávání hlasu: Hlasovým příkazem, který je dostupný prostřednictvím inovovaných tlačítek na volantu, je nyní možné uskutečňovat telefonické hovory, nechat si nahlas přečíst zprávy nebo ovládat hudbu.
  • Apple Carplay® a Android Auto®: Systém obě aplikace podporuje standardně u úrovní výbavy Acenta, N-Connecta, Tekna a Tekna+ vozu Nissan Qashqai (* Dostupnost aplikací se může lišit podle jednotlivých regionů a zajišťují ji společnosti Apple Inc. a Google Inc.)
  • 3D mapy: Standard pro lepší přehlednost a dále vícedotykové ovládání pro přibližování a oddalování, které umožňuje podrobnější zobrazení nebo naopak širší pohled.
  • Find My Car: Uživatel si může nahrát místo zaparkování vozidla. Stačí, když přepne navigaci zpět do telefonu a pěšky dojde do svého konečného cíle.
  • Aplikace Premium Traffic v navigaci TomTom: Poskytuje přesné dopravní informace v reálném čase a přepočítává trasu přímo za jízdy, aby doba na cestě byla co nejkratší. Tato služba je na pět let zdarma a je přenositelná na druhého a následné majitele.
  • Aplikace Door to Door Navigation: Zákazník si může tuto aplikaci stáhnout v obchodu Apple Store nebo Google Play a získá přístup ke všem funkcím systému Nový NissanConnect.
  • Plánování trasy před odchodem a odeslání cílového místa do vozidla: Uživatelé mohou pomocí aplikace Door to Door Navigation zadat cíl na svém chytrém telefonu, když jsou doma nebo v kanceláři, a odeslat jej do vozu Qashqai. Když pak usednou za volant, mohou okamžitě spustit podrobnou navigaci trasy.
  • Aktualizace softwaru a map prostřednictvím mobilní sítě: Zákazníci si mohou stáhnout aktualizace v datovém balíčku přes síť Wi-Fi nebo chytrý telefon.

Přepracován byl také displej sdruženého přístroje, který je umístěn mezi dvěma kruhovými ukazateli přímo před řidičem a nyní zobrazuje další informace při přijímání telefonických hovorů nebo zpráv SMS. Zobrazují se na něm rovněž podrobné navigační pokyny.

Datum zveřejnění

22.10.2018

Zdroj informací

Nissan

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.264 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál