Servind

ŠKODA AUTO vítězem studie TOP Zaměstnavatelé 2019

ŠKODA AUTO vítězem studie TOP Zaměstnavatelé 2019

ŠKODA AUTO se již poosmé stala absolutním vítězem studie TOP Zaměstnavatelé a opět tak potvrdila svoji pozici jednoho z nejlépe oceňovaných zaměstnavatelů v České republice. Výsledky této studie, potvrzující atraktivitu společnosti ŠKODA AUTO, byly stanoveny na základě průzkumu mezi více než 11 500 vysokoškolskými studenty. Vedle absolutního prvenství, označovaném jako JASNÁ VOLBA, získala česká automobilka i 1. místo v kategorii Strojírenství a automotive.

Bohdan Wojnar, člen představenstva ŠKODA AUTO za oblast řízení lidských zdrojů, řekl: „Naše společnost prochází zásadní proměnou, podobně jako celý automobilový průmysl. Elektromobilita a digitalizace společnosti patří již dnes ke klíčovým oblastem, kterými se intenzivně zabýváme. Výsledek nejnovějšího průzkumu ukazuje, že tento přístup oslovuje i studenty a absolventy. ŠKODA AUTO nabízí studentům a absolventům široké spektrum uplatnění s možností dalšího vzdělávání, profesního a osobního rozvoje.“

Studie TOP Zaměstnavatelé je projektem Asociace studentů a absolventů, který probíhá mezi studenty českých vysokých škol. Je realizován ve spolupráci s prestižní výzkumnou agenturou GFK, univerzitami, studentskými organizacemi a firemními partnery. Cílem studie je vyzdvihnout nejlepší zaměstnavatele a absolventy univerzit seznámit s možnostmi jejich uplatnění. Letošního ročníku se zúčastnilo více než 11 500 studentů.

ŠKODA AUTO uspěla ve studii již poosmé v řadě. Vedle absolutního prvenství získala česká automobilka již počtvrté zvláštní cenu Jasná volba. Pořadí v této kategorii je určováno na základě nejvyššího počtu dosažených hlasů.

Česká automobilka se na předních příčkách v hodnocení atraktivity zaměstnavatelů umisťuje pravidelně i v dalších anketách. V minulém roce obhájila již popáté první místo v hodnocení studentů technických oborů v průzkumu společnosti Universum, potřetí v řadě také získala prestižní titul Zaměstnavatel roku. ŠKODA AUTO patří k předním zaměstnavatelům v oblasti IT v České republice. U budoucích IT specialistů se v loňské anketě Universum posunula ŠKODA AUTO na páté místo.

Společnost ŠKODA AUTO se jako jeden z největších zaměstnavatelů v České republice dlouhodobě zaměřuje na vzdělávání a rozvoj zaměstnanců. ŠKODA AUTO Vysoká škola, která si letos připomíná 19 let úspěšné existence, je dosud jedinou univerzitou v České republice, jejímž zakladatelem je velká mezinárodní společnost. Mimoto automobilka ve svém odborném učilišti v Mladé Boleslavi vychovává mladé techniky a v moderním Vzdělávacím centru Na Karmeli nabízí svým zaměstnancům široké možnosti zvyšování kvalifikace.

Datum zveřejnění

9.2.2019

Zdroj informací

ŠKODA AUTO a.s.

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2547 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál