Servind

Auto roku 2019 svítí světly z dílny Varroc Lighting Systems

Auto roku 2019 svítí světly z dílny Varroc Lighting Systems

Již třetím rokem je Auto roku v České republice vybaveno světly Varroc Lighting Systems. Společnost pro vítězný vůz Ford Focus vyvinula a vyrobila přední světlomety, zadní svítilny a přední mlhová světla. Varroc vyrábí světelné technologie již po čtyři generace modelu Focus.

„Je pro nás ctí získat titul Dodavatel pro Auto roku a gratulujeme společnosti Ford k ceně za model Focus,“ komentuje ocenění Todd C. Morgan, viceprezident společnosti Varroc Lighting Systems.

Závod v Novém Jičíně vyvíjí a vyrábí pro vítězný vůz Ford Focus tři úrovně předních světlometů, zadní svítilny ve třech verzích a přední mlhová světla. Přední mlhová světla pak byla vyrobena v závodu firmy v Rychvaldu.

Dodávané světlomety obsahují v základní verzi halogenový reflektor. Střední varianta světlometů přináší OPTI-LED reflektory a v nejvyšší verzi se pak jedná o natáčecí LED projektory s funkcí ADB (adaptivní dálkové světlo), která je řešená mechanicky. Zadní svítilny jsou dodávány ve třech verzích, kdy vyšší řada nabízí homogenní design LED obrysové funkce.

„Světla u vozu Focus dokazují závazek společnosti Varroc poskytovat inovativní světelné technologie na všech úrovních automobilů a současně s tím zajistit nejvyšší úroveň bezpečnosti a stylu," dodává Todd C. Morgan.

Datum zveřejnění

18.2.2019

Zdroj informací

Lighting Systems

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.3911 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál