Servind

Pracovní oblečení: volnost a pohodlí i v létě při vyšších teplotách

Pracovní oblečení: volnost a pohodlí i v létě při vyšších teplotách

Ti, kteří vykonávají náročnou fyzickou činnost venku, se samozřejmě také rychleji potí. To se týká například mnoha řemeslníků v létě na staveništích. Aby práce v horkých dnech nebyla tak obtížná, měli by lidé volit lehké a vzdušné oblečení, vyrobené nejlépe z prodyšných tkanin.

 

Praktické pracovní šortky s dostatkem prostoru

Aby zaměstnanci nepoužívali své vlastní letní oblečení a nezanedbávali tak bezpečnost při práci, mohou si pronajmout vybavení od poskytovatele textilních služeb MEWA. Pro ty, kteří při uzavírání smlouvy se společností MEWA mysleli na možnost využívání letního oblečení, mohou nejen využít standardního oblečení s dlouhými kalhotami a bundami, ale také verzi oblečení pro letní sezónu. MEWA nabízí například praktická trička a polokošile nebo vesty pro chladnější dny. Pokud to práce dovolí, mohou pracovníci nosit také šortky. Velice příjemné jsou kalhoty s pružnými strečovými vsadkami u opasku, které umožňují naprostou volnost při pohybu. U kratších typů kalhot jsou k dispozici také dostatečně velké kapsy pro nářadí a součástky.

Bezpečnostní boty jsou nutností také v létě

Stejně jako v případě letních kalhot, triček a vest, jsou bezpečnostní vlastnosti pracovní obuvi mimořádně důležité. Díky nejnovějším inovacím existují boty, které jsou bezpečné, lehké, pohodlné a kromě toho moderně vypadají. V létě jsou nutností i sluneční brýle a ochranný krém. Od června nabízí MEWA outfity vhodné také pro stavby na silnicích nebo k likvidaci odpadu. Sortiment je rozšířen o bermudy a trička s reflexními prvky.

V létě by mělo být pracovní oblečení lehké a vzdušné, nejlépe z prodyšných tkanin. Také k letním kalhotám, tričkům a vestám jsou důležité bezpečnostní boty.

Datum zveřejnění

20.6.2019

Zdroj informací

MEWA Textil-Service s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2929 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál