Servind

MEWA rozšiřuje kolekci ochranných oděvů

MEWA rozšiřuje kolekci ochranných oděvů

Ochranné oblečení MEWA Dynamic Elements je nejnovějším přírůstkem do rodiny MEWA Dynamic. Moderní pracovní bundy, overaly a kalhoty s laclem jsou nyní dostupné v antracitové, tmavě modré nebo malachitově šedé/ antracitové barvě.

Postranní ergonomické vsadky na kalhotách zajišťují neomezený pohyb a pohodlí při nošení. Reflexní prvky podtrhují sportovní vzhled. Patentky a zipy jsou skryté a garantují tak bezpečnost vyžadovanou v branži. S certifikáty EN 1149-3 a -5 (ochranný oděv s elektrostatickými vlastnostmi) a EN 13034, typ 6 (chemická ochrana proti kapalným chemikáliím) chrání oblečení zaměstnanců v chemickém průmyslu, při galvanizování nebo obchodování s chemikáliemi. Antistatické vlastnosti zabraňují vzniku jisker, speciální impregnace nedovolí, aby se kyseliny ani kapky chemikálií dostaly ke kůži.

Kolekce MEWA Dynamic Elements je k dispozici v systému textilního managementu MEWA. Jednotlivé součásti oblečení jsou po jejich použití vyzvednuty, odvezeny a v případě poškození vyměněny. Speciální postupy praní zajišťují zachování ochranných funkcí. Proti působení chemikálií se například využívá extrémně tenká fluor-karbonová fólie, odpuzující tekutiny. Ta může být ale při nošení poškozena v důsledku mechanického působení nebo opotřebení. Pro její efektivní doplnění se proto při posledním máchání přidávají speciální chemické prostředky a na závěr se textilie suší při teplotách od 130°C do 140°C. „Takovou pravidelnou impregnaci, důležitou pro bezpečnost, mohou provádět pouze odborníci," říká Antonín Krejčí, jednatel společnosti MEWA Textil-Service s.r.o..

MEWA Dynamic Elements je dostupná také v provedení "Plus" pro práci v oblasti výroby plastů, petrochemii a pro ty, kteří jezdí s cisternami. Díky certifikaci EN ISO 11612 účinně chrání před vysokými teplotami a plameny.

Datum zveřejnění

26.6.2019

Zdroj informací

MEWA Textil-Service s.r.o.

Fotogalerie

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2501 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál