Servind

V Kladně vznikla nová koncese Peugeot

V Kladně vznikla nová koncese Peugeot

Firma Auto Schwab je novým a v současné době jediným koncesionářem značky Peugeot v Kladně. Společnost získala kontrakty opravňující ji prodávat v rámci značky Peugeot nové vozy a náhradní díly i provozovat autorizovaný servis.

Rodinná firma Auto Schwab má s prodejem vozů dlouholeté zkušenosti. Zabývá se jím už více než 20 let. Od roku 2002 se specializuje na vozy Citroën. Letos na podzim přibrala také Peugeot.

Auto Schwab prodává vozy Peugeot v samostatném showroomu, který byl vybudován dle standardů odpovídajícím identitě značky Peugeot, označovaných jako Blue Box. V současné době je Blue Boxy pokryto 100 % koncesionářské sítě značky.

Autosalón Auto Schwab se nachází na atraktivním místě na kraji města Kladna při sjezdu z dálnice D6. Tato zóna se vzhledem k tomu, že jsou zde seskupeny showroomy několika dalších automobilových značek, stala centrem klientů nakupujících vozidla.

„Jsem velice potěšen příležitostí stát se novým koncesionářem značky Peugeot, kterou budu hrdě prezentovat a rozvíjet její obrovský potenciál. Modely této značky mě vždy dokázaly nadchnout svým nadčasovým designem, precizním zpracováním a technickou kvalitou. Věřím, že díky této spolupráci přibude mnoho nových spokojených klientů nejen na Kladensku,“ řekl Petr Schwab, ředitel firmy Auto Schwab s.r.o.

Datum zveřejnění

14.10.2019

Zdroj informací

Peugeot

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2155 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál