Servind

Android Auto ve vozech BMW

Android Auto ve vozech BMW

Zavedením Android AutoTM v polovině roku 2020 BMW Group ve svých vozech rozšíří možnosti konektivity. Android Auto je nejnovější digitální a na uživatele zaměřená výbava automobilů BMW, která zákazníkům umožní bezdrátově propojit jejich chytré telefony vybavené operačním systémem Android s vozidlem, a tím podle potřeby využívat přístup k užitečným informacím, jako jsou navrhované destinace či naplánované schůzky.

Technologie „Plug&play“ odchází, nastupuje bezdrátové připojení

Android Auto je jednodušší a bezpečnější způsob, jak ve vozech BMW používat chytrý telefon, a usnadňuje přístup k aplikacím pro hudbu, média a zprávy. Bezdrátové připojení díky zjednodušenému rozhraní výrazně usnadňuje proces párování chytrého telefonu vybaveného operačním systémem Android s vozem BMW. Současně s tím se Android Auto integruje přímo do plně digitálního kokpitu BMW, což znamená, že zákazníci mohou všechny důležité informace prohlížet nejen na centrálním kontrolním displeji, ale také v inteligentně přizpůsobené podobě na informačním displeji v přístrojovém panelu, jakož i na Head-Up Displeji, kde se informace objevují přímo v zorném poli řidiče.

Google Assistant pro Android Auto usnadňuje vyhledávání tras a kontakt s okolím a zlepšuje produktivitu. „Mnoho našich zákazníků poukázalo na to, že kromě funkcí a služeb přímo od BMW je pro ně důležité mít ve vozech BMW také Android Auto pro bezpečné používání řady známých funkcí chytrých telefonů s operačním systémem Android, aniž by byli rozptylováni od řízení,“ říká Peter Henrich, Senior Vice President Product Management BMW. „Tuto službu našim zákazníkům nabídneme od července roku 2020.“

Patrick Brady, Vice President of Engineering, Google: „Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat s BMW a v příštím roce zákazníkům po celém světě nabídnout bezdrátovou technologii Android Auto. Automatické propojení chytrých telefonů Android s automobily BMW zákazníkům umožní rychleji vyrazit na cestu a zároveň si zachovat přístup ke všem oblíbeným aplikacím a službám.“

Technologie Android Auto bude v automobilech BMW poprvé představena na veletrhu Consumer Electronics Show (CES) 2020, zákazníkům ve 20 zemích bude k dispozici od července 2020, a to pro všechny vozy vybavené operačním systémem BMW 7.0.

Google, Android Auto a Google Maps jsou ochranné známky společnosti Google LLC.

Datum zveřejnění

12.12.2019

Zdroj informací

BMW Group

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2195 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál