Servind

Hyundai na autosalonu v Ženevě ukáže, že „opravdový pokrok už je za dveřmi“

Hyundai na autosalonu v Ženevě ukáže, že „opravdový pokrok už je za dveřmi“

Hyundai se na ženevském autosalonu 2020, který se uskuteční ve dnech od 5. do 15. března, zaměří na téma „Opravdový pokrok už je za dveřmi“. Hyundai v Ženevě vystaví ve světové premiéře zcela nový model i20 a nový model i30. Kromě toho představí také svůj nejnovější koncepční vůz, který je ztělesněním aktuálního vývojového stupně designérské filozofie „Smyslná sportovnost“.

Motto „Opravdový pokrok už je za dveřmi“ poukazuje na novou vizi značky Hyundai, „Pokrok pro lidstvo“, v níž Hyundai usiluje o zlepšování kvality života lidí inovativním přístupem k mobilitě, v níž hlavní roli hraje člověk spolu se svými požadavky. „Opravdový pokrok“ vyjadřuje nejen směr, jímž se Hyundai ubírá, ale také vzdálenost, kterou tato značka na své cestě již překonala.

Hyundai odhalí další aspekt své designérské filozofie, „Optimistický futurismus“, jehož cílem je udržovat v rovnováze přírodu a techniku, emoce a praktičnost. První hmatatelný výsledek tohoto přístupu bude odhalen v Ženevě v podobě nového koncepčního elektromobilu, zkonstruovaného na základě globální modulární platformy pro elektromobily Hyundai.

Datum zveřejnění

19.2.2020

Zdroj informací

Hyundai Motor Czech s.r.o.

Výběr jazyka

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2079 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál