Servind

Vylepšené vyhledávání v katalogu ProfiAuto

Vylepšené vyhledávání v katalogu ProfiAuto

Vylepšené vyhledávání v katalogu ProfiAuto

Katalog ProfiAuto má nové možnosti vyhledávání produktů. Volba konkrétních produktů je nyní ještě přesnější a uživatelsky přívětivější. Díly nebo produkty lze najít například podle fráze nebo části názvu.

„Zástupci branže potřebují moderní, průběžně vyvíjené katalogové nástroje, které jim umožní rychle a precizně identifikovat požadované prvky. V katalogu ProfiAuto je nyní dostupné rozšířené vyhledávání podle klíčových slov. Díky tomu uživatel najde požadovaný produkt nejen podle jména z ProfiBiznes nebo TecDoc, ale také zadáním jeho části. Pomůže to rychle dohledat konkrétní produkty v rozsáhlém sortimentu,“ říká Jindřich Krejčí, ředitel projektu ProfiAuto pro Českou republiku a Slovensko.

Díky klíčovým změnám zavedeným do katalogu ProfiAuto stačí zadat jednu část názvu, referenci nebo dokonce jeden z parametrů. Speciální algoritmus prohledá celou databázi a zobrazí seznam kategorií, ve kterých byly nalezeny požadované fráze. Toto řešení taktéž umožňuje vyhledávání podle standardizovaných názvů TecAlliance. Je to obzvláště důležité pro zahraniční uživatele, kteří mohou zadávat názvy ve svých mateřských jazycích.

Jak zdůrazňují odborníci, v případě tak složitých projektů, jako je katalog ProfiAuto, klíčovou otázkou je přizpůsobování mechanizmů vyhledávání. Výzvou je zejména počet kategorií, ke kterým jsou přiřazeny jednotlivé díly. V případě tohoto řešení se jedná o doplnění standardních názvů zboží o pojmenovaní a podrobné popisy vytvořené product managery z jednotlivých firem a zdokonalování možností jejich vyhledávání. 

„Katalog ProfiAuto denně využívá 15 tis. uživatelů, kteří zadávají do vyhledávače přes 135 tis. různých požadavků. Pozorně nasloucháme názorům našich klientů a průběžně zdokonalujeme funkčnosti katalogu. V motoristické branži je obzvlášť důležité správné třídění výsledků a preciznost vyhledávání. Zavedená řešení představují novou kvalitu a směřování vstříc klientům a požadavkům trhu. Chceme, aby vyhledávání v našich databázích bylo co nejvíce intuitivní a jasné i pro osoby, které nemají větší znalosti v oblasti obsluhy počítačových systémů,“ říká Lukáš Czauderna, poradce pro rozvoj autoservisů ProfiAuto.

 

O síti ProfiAuto:

  • Značka sdružuje nezávislé autoservisy a prodejce náhradních dílů
  • V České republice, na Slovensku a v Polsku je do sítě zapojeno více než 240 obchodů a velkoobchodů a přes 1 800 autoservisů
  • Na český a slovenský trh vstoupila značka v roce 2016
  • Mezi aktivity značky patří mezinárodní motoristický veletrh ProfiAuto Show
  • Řidiči mohou využít bezplatné servisní prohlídky na akcích PitStop

Datum zveřejnění

2.04.2020

Zdroj informací

ProfiAuto

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.265 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál