Servind

Goodyear nabízí EfficientGrip Performance 2

Goodyear nabízí EfficientGrip Performance 2

Pneumatiky Goodyear EfficientGrip Performance 2 jsou nejvýkonnější vyráběné vysoce výkonné pneumatiky. Jako nástupce pneumatik EfficientGrip Performance jsou určeny pro řidiče vozů s rozměrem kol 15“ až 18“ kteří hledají vysoký kilometrový proběh a vysokou úroveň brzdné účinnosti na suchu i na mokru.

Pneumatiky nabízejí o 50 % vyšší kilometrový proběh než předchozí generace. Svého nejbližšího konkurenta v testech kilometrového proběhu předčily o 20 %. Nezávislé testy TÜV SÜD potvrdily ve srovnání se čtyřmi testovanými konkurenty také jejich nejkratší brzdnou dráhu na suchém i mokrém povrchu  .

„Nové pneumatiky EfficientGrip Performance 2 nabízejí řešení bez jakýchkoli kompromisů pro ty zákazníky, kteří od pneumatik vyžadují co nejvyšší kilometrový proběh, ale současně také užitné vlastnosti na velmi vysoké úrovni,“ řekl Xavier Fraipont, viceprezident produktového vývoje Goodyear v regionu Evropa, Afrika a Blízký východ.

„Díky technologickému pokroku, kterého náš tým návrhářů a konstruktérů dosáhl, budou uživatelé moci v případě pneumatik EfficientGrip Performance 2 profitovat z extra kilometrového proběhu. Jsme velmi na hrdí na pokrok, kterého se nám podařilo dosáhnout; motoristé nejenže si mohou užívat jejich lepších užitných vlastností, ale navíc díky delší životnosti našich nových pneumatik pomáhají i životnímu prostředí,“ dodal Xavier Fraipont.

Inovativní prvky umožnily zvýšit kilometrový proběh a současně zajistit i velmi vysokou úroveň výkonnosti. Díky vysoce elastickému a pružnému běhounu se snižuje opotřebení pneumatiky v náročných silničních podmínkách, aniž by tím jakkoli utrpěla výkonnost pneumatik na suché i mokré vozovce. Větší počet delších záběrových hran spolu s upravenou tuhostí směsi zefektivňují odvod vody a zkracují tak brzdnou dráhu na mokrém povrchu. Větší žebra ve středu běhounu zvyšují tuhost pneumatiky a přispívají tak k vyšší stabilitě při nebezpečných manévrech v krizových situacích.

Datum zveřejnění

26.08.2020

Zdroj informací

Goodyear

Fotogalerie

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2431 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál