Servind

Diagnostic Con 2020 už 22. září

Diagnostic Con 2020 už 22. září

Po dvou letech bude Diagnostic Con opět větší a lepší, i když musela být přijata maximální opatření s ohledem na virus Covid-19. Každý účastník se může všech přednášek zúčastnit i online na dálku a získá také přístup k jejich záznamům s dalším bonusovým obsahem.

Jaké změny lze při Diagnostic Con 2020 očekávat? Bude věnováno více času pro přednášky o diagnostických metodách. Nebudou chybět nejžhavější školicí témata za poslední dva roky a velké množství technických prezentací. Vzhledem k nedávno spuštěným online školením se pořadatelům ze společnosti IHR-Technika dostalo mnohem četnějších reakcí než v předchozích letech a získali větší přehled o tom s čím bojujete a v čem a jak vás bude možné co nejlépe podpořit.

Konferenční sál ve víceúčelového kongresového areálu O2 Universum má kapacitu 1850 míst k sezení, ale bude sloužit maximálnímu počtu přibližně 500 účastníků, což odpovídá i současným opatřením vyhlášených českou vládou. Nové prostory umožní pohodlné rozestupy s možností sledovat přednášky odkudkoliv na velkoplošných plátnech. Dotazovat se přednášejících a interaktivně komunikovat s lidmi z publika bude možné přes speciální aplikaci z mobilu. Setkání a občerstvení pak budou probíhat ve velkém vstupním předsálí.

Poprvé v historii bude v ceně každé vstupenky i její online verze. Ta umožní sledovat všechny přednášky online v živém přenosu a ptát se přednášejících na dotazy prostřednictvím mobilní aplikace. Každý bude moci po akci sledovat přednášky i ze záznamu na FCD.eu, kde budou i doplňující odpovědi přednášejících na nejdůležitější dotazy.

Ať už tedy přijdou jakákoliv opatření nebo nečekané osobní události, o to nejdůležitější nikdo nepřijde. V případě nahlášení Vaší neúčasti do 15. 9. pořadatelé vrací 1000 Kč (40 eur) z ceny vstupného a přednášky bude možné sledovat online.       

Online vstupenka a videozáznam ze všech přednášek v ceně ​3800 Kč/149 eur bez DPH. Uzávěrka registrací je už 15. září!

Prezentace a workshopy se konají od 9 do 17 hod. Vstup bude umožněn od 8:00 a nejpozději od 8:45 do přednáškového sálu.

Program konference

​1. část - superškolení

Podle dotazníků z minulých ročníků vyplývá, že je zájem o více technických přednášek. Proto budou připravena ta nejžhavější školicí témata a problémy řešené v rámci technické podpory za poslední dva roky.  První část bude nabitá technickými prezentacemi v podání zakladatele FCD.eu Libora Fleischhanse a jeho hostů.

Diagnostika filtrů částic jedinečnou specifickou FCD-rutinou

Nekonečné mýty o funkci systémů a komponent

Pestrý svět simulací. Jak maximalizovat účinnost hledání závad.

Jak bezpečně a logicky diagnostikovat hybridy

Význam měření emisí z pohledu diagnostiky vozidla

2. část - opravárenské prostředí

Diagnostici a opraváři snažící se odvádět svou práci dobře a přitom růst a profitovat nemohou zapomínat ani na podnikatelské prostředí, které jejich činnost ovlivňuje. Je zapotřebí se bránit proti všem nešvarům a zapojovat se naopak do dobrých projektů, které mohou pomoci tuto práci dělat efektivněji.

Měření emisí na SME - minulost, současnost a budoucnost

Soumrak náhradních dílů. Musíme po montáži opravdu ověřovat?

Spouštíme FCD servisy a projekt inteligentní autodiagnostiky.

Přesný časový harmonogram bude zveřejněn těsně před akcí na stránkách http://www.diagcon.cz.

Datum zveřejnění

08.09.2020

Zdroj informací

Diagnostic Con/IHR-Technika 

Výběr jazyka

Autoopravář JUNIOR 2024

Facebook

AutoTablet

Přihlášení

Přihlášení
E-mail:
Heslo:
Page generated in 0.2526 seconds.
Redakční systém teal.cz naprogramoval Vítězslav Dostál